Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa s kolegama sa broda..
pa jasta tako je to kad misli da je bolje bez zene![]()
Zar je moguce Kolumbo da je spavao s muskarcem ? To bi znacilo da je ***** otkrio Ameriku.![]()
Da je bio Kolumbo ozenjen da li bi otkrio Ameriku ?
Mislim bolje bi bilo da je bio ozenjen jer ne bi ga pustila da se vucara po svetu. Znaci zena i brak su kontrolni sistemi.
Колумбо је био ожењен али му је жена умрла...
Након тога је имао неколико љубавница...
Чак је с једном јавно живео...
А и да је био ожењен кад је кренуо на пут...
У то време се жене нису ништа питале...
eto ti sad sahrani jednom recenicom citav zenski rod
i sta ako podignu pobunu sad?![]()
Нисам ја крив због тога...
Но, ако треба да ме злостављају, и да ме натерају да будем доњи за све што су оне биле доње, ту сам...![]()
Mislim bolje bi bilo da je bio ozenjen jer ne bi ga pustila da se vucara po svetu. Znaci zena i brak su kontrolni sistemi.
Колумбо је био ожењен али му је жена умрла...
Након тога је имао неколико љубавница...
Чак је с једном јавно живео...
А и да је био ожењен кад је кренуо на пут...
У то време се жене нису ништа питале...
Kolumbo nije otkrio Ameriku, čak je mislio da je otkrio Indiju...Vikinzi su zapravo prvi preko Grenlanda stupili na tlo tzv.Amerike, a da nije on neko bi drugi u to doba otvorio Evropskim kriminalcima ( čak su ih i puštali iz zatvora ako bi željeli otići u Novi svijet) put destrukciji, pljački, genocidu nad tehnološki manje razvijenim narodima; jednostavno bilo je vrijeme i uslova da se krene na takav put...njemu je to samo prvom uspjelo....oslanjao se na vjetrove...kao..da neko još ne bi imao neku ideju....
aj ona sto je pametna,al ti sto si pametnaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
Sto si ti pametna. Niti je doplovio do Indije niti je otkrio Ameriku. Doplovio je do njenih obala.