Kolima udarila studente i teretila se za pokušaj teškog ubistva - to sad promenjeno

kapetanmark

Legenda
Poruka
57.891
https://www.021.rs/story/Info/Srbij...pokusaj-teskog-ubistva-to-sad-promenjeno.html

Više javno tužilaštvo u Beogradu je prekvalifikovalo optužnicu protiv M. S. (25), prvobitno optužene za pokušaj teškog ubistva, u teško krivično delo protiv opšte sigurnosti. :mazi: :rotf:
1746531331457.png

M. S. je u pritvoru od hapšenja 24. januara ove godine, kada je tokom protesta u Novom Beogradu "opšteopasnom radnjom izazvala opasnost za život i telo ljudi" i to "na mestu gde je okupljen veći broj ljudi, usled čega je nastupila teška telesna povreda oštećene K.V", saopštilo je VJT.

U opisu događaja piše da je okrivljena upravljajući automobilom u Ulici Jurija Gagarina naišla na veću grupu studenata, srednjoškolaca i ostalih građana koji su učestvovali u protestu "Školski čas u zadnji čas" i stojeći i krećući se po kolovozu blokirali saobraćaj.

M. S. je najpre na zahtev studenata-redara zaustavila vozilo, a potom je, kada su ispred njenog vozila bili studenti–redari, iznenada "nekontrolisano započela vožnju unapred i to u pravcu lica koja su stajala ispred njenog vozila - oštećene K.V." koja je licem bila okrenuta ka vozilu, i "oštećenog V.M. koji je leđima bio okrenut ka vozilu okrivljene", navelo je VJT.

Vozilo M. S. je udarilo dvoje studenata, "usled čega je K.V. prilikom pada udarila glavom u ivičnjak, te je zadobila tešku telesnu povredu", a studenta V.M. je vozilo okrivljene udarilo "i nabacilo ga na haubu, a zatim odbacilo na levu stranu, usled čega je oštećeni pao na tlo".

Okrivljena je potom nastavila vožnju, ali su je ubrzo zaustavili građani "koji su demolirali njeno vozilo, a ona je ubrzo uhapšena od strane pripadnika MUP RS", saopštilo je VJT.

@Neno
juce si kukumavcio kako je doticna pokusala pokusaj ubistva u pritvoru...

rekoh li ja da je to samo PREDIGRA pred ono sta ce uslediti a to je , promena optuzbe i na krjau ce biti pustena i okrivljena na sat vremena klecenja na grasku i tri mesec NANOGICE...

evo narode kako se posle odredjenog vremena ovi manijaci koji su pokusali ubistvo studenata , polako ali sigurno oslobadjaju prave odgovornosti...
tj ublazuje im se krivicno delo.

ona juce prica oko toboz njenog pokusaja ubistva samo je bila uvertira u ovo... ajde da se jadna ne obesi ublazicemo joj optuzbu ?

realno i u redu je prekvalifikacija optuznice... ono sigurno nije bio pokusaj teskog ubistva..

da pogledamo sa druge strane

da je ovog pregazio n1 siguran sam da bi pola ovih koji sad govore sns pravosudje prvi rekli da je to i zasluzio :mrgreen:

Odavno si ti pukao moralno decko...

Ali ti je sve zamagljeno zbog zenskadije na forumu...

Ma koliko vi pokusavali da me promenite, to necete uspeti , znaci nema nasrtanja na pesaka vozilom, , saobracajnica je put koji je uredjen, odredjen a na kome MO)ZE da se obavlja saobracaj, u slucaju da ne moze, to nije saobracajnica, moze da bude nacrtano sta god hoce na njoj...

Voziti brzo u blizini decijeg igralista, takodje spada u teski prestup iako je regulisano saobracajnim pravilima da nije prekrsaj...i dobar je primer onoga sto ja pokusavam da uvedem kod ljudi , dok ceo svet ide na drugu stranu....

To nije moje dete , mogu da stanem i da mu ispickaram majku oca , svasta nesto , ali necu....
Zarazen sam od detinjstva ljudima koji su mene tretirali kao dete i pazili me kao svojeg....to je to...

Nagledao sam se filmova ali je uvek bilo vremena da zivim u realu....

Sad me napadaju agresivni lopovi , ne napada me niko da hoce da me bije, nego da mi pricaju kako su posteni ubijaju me u pojam time sto hoce da im snishodim da su posteni a lopurde nevidjene...
A okruzenje gde je bilo buno baraba koji su pravili sacekuse, e tu meni nisu pravili sacekuse, jesu dva puta probali , pa sam zaobisao , a da , jos 2 puta su razmisljali neki klinci da mi prave sacekusu , kao smotao sam im devojke drugarice , pa nisu , ne sacekujes ti nekog ko je bolji frajer a ne koristi prljave fore za zavodjenje devojki..

Sve to spada u nesto sto treba negovati u jednoj sredini maloj ili velikoj i onda svi zivnu...
Pricam iz isksutva, ja sam kao unuk dede koji je drzao sportski klub pomirio celo selo da ne bude zajedljivo , dobro neki su se opijali posteno zbog mene ali su na kraju postali fino druzeljubivo selo , a ja im samo pravim sendvice i tocim pivo i kuvam kafe, ali nije samo to....nikad u zivotu nije samo ono sto pojedes popijes i po....

20% ljudi ne moze da se promeni da budu druzeljubivi iz srca , to znajte, ali ostali mogu , i da uzivaju u tome...

Back