- Poruka
- 435
Pa divi im se samo cange i niko više....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedino da mozda vidis srpske okupirane zemlje tamo koje su spalili i kuce porusili i sto je sada sve zaraslo ali ....
E...sad će cange da kaže da POUZDANO zna da je to neki Srbin SAM SEBi spalio kuću zato što ga je iznervirala sopstvena žena.
U tom slucaju....za svaki slucaj....Pod moralnom i krivicnom odgovornoscu izjavljujem da moj otac nije sam sebi spalio kucu zato sto ga je iznervirala zena, tj. moja majka...
E...sad će cange da kaže da POUZDANO zna da je to neki Srbin SAM SEBi spalio kuću zato što ga je iznervirala sopstvena žena.
Nikako neću shvatiti psihu Hrvata ( a i ne želim)...da visi 24 sata na srpskom forumu i truje bez prestanka.
Ja NIKADA nisam otvorila nijedan hrvatski sajt, a kamoli učestvovala u nekoj raspravi.
Ili je plaćaju za to, ili je (mnogo verovatnije ) BOLEST u pitanju ...

Само спамујете!![]()
Što se tiče Hrvatskih sajtova, član sam na nekim od njih i drago mi je zbog toga.
a pored tabli za Jasenovac Pakrac Lipik itd nemam nikakvu neprijatnost
jer mi je savest čista glede mojih stavova o zločinima .....

Što se tiče autputeva kroz Hrvatsku sve pohvale za kolovoze, saobraćajnu signalizaciju,
vertikalnu i horizontalnu... takodje za veliki broj odmorišta odlično uredjenih!
O svemu tome Srbija još uvek samo sanja ....
hahaaaaa.... ako sam za 5-6 h (vožnje autoputem kroz Hrvatsku) na moru
nemam potrebu da obilazim usputne babasere jer imam zdravu bešiku...

А како онда знаш да су одморишта одлично уређена ако имаш здраву бешику!?![]()

znam da su odmorišta na autoputu Zagreb-Rijeka odlična jer sam tamo svraćala na nesicu i toaleti
su bez babasera a na autoputu SRB granica-Zagreb zbog zdrave bešike nisam morala svraćati uopšte ....
zadovoljan ? ....![]()
.Можда....zadovoljan ? ....![]()

Pocetkom Jula sam bio 2 nedelje na Hvaru. Autom sa srpskim tablicama, koji je sve vreme stajao parkiran ispred kuce. nije bilo nikakvih problema.

Pocetkom Jula sam bio 2 nedelje na Hvaru. Autom sa srpskim tablicama, koji je sve vreme stajao parkiran ispred kuce. nije bilo nikakvih problema.
Ma judi, mi jedva čekamo da turisti nam popune kapacitete, sta bi nam smetao itko. Ja toplo preporucam cijelu Dalmaciju kao prava Dalmatinka![]()

Bila i ja sredinom jula sa srpskim tablicama nije bilo problema ali se nisam osecala prijatno i nemam zelju da odem ponovo a i more im je hladno smrzla sam se u vodi