Kolima u Hrvatsku

Jedino da mozda vidis srpske okupirane zemlje tamo koje su spalili i kuce porusili i sto je sada sve zaraslo ali ....

Mislis ovako? Vanda ne brisi!!!!!!

Prilozi

• P8030161.JPG
    P8030161.JPG
    84,9 KB · Pregleda: 27
E...sad će cange da kaže da POUZDANO zna da je to neki Srbin SAM SEBi spalio kuću zato što ga je iznervirala sopstvena žena.

Nikako neću shvatiti psihu Hrvata ( a i ne želim)...da visi 24 sata na srpskom forumu i truje bez prestanka.

Ja NIKADA nisam otvorila nijedan hrvatski sajt, a kamoli učestvovala u nekoj raspravi.

Ili je plaćaju za to, ili je (mnogo verovatnije ) BOLEST u pitanju ...

E...sad će cange da kaže da POUZDANO zna da je to neki Srbin SAM SEBi spalio kuću zato što ga je iznervirala sopstvena žena.

Nikako neću shvatiti psihu Hrvata ( a i ne želim)...da visi 24 sata na srpskom forumu i truje bez prestanka.

Ja NIKADA nisam otvorila nijedan hrvatski sajt, a kamoli učestvovala u nekoj raspravi.

Ili je plaćaju za to, ili je (mnogo verovatnije ) BOLEST u pitanju ...

Ma to su iskomplexirane psihopate....

Iako je van teme, da se uključim u ovu diskusiju, pošto nemam gde to da kažem a može biti zanimljivo: “Kolima u Lesoto.” Ne nisam bio, ali sam gledao na National Geographic. Pa ne da nemaju asfalt, nego to se ne može nazvati putevima, čak ni stazama, a teren planinski, nije moguće kuda sve ljudi voze. Ali ne primaju vas u zemlju ako nemate auto 4x4.

Eto...nisam mogao da odolim...izvini. Ti si zadnja koja to zaslužuje.... ali otme nam se ponekad.

P.S. Ovo o Rumuniji nisam izmislio. Auto je toliko težak, da nismo mogli da se popnemo uz OBIČNO brdo.
Morali smo da zovemo šlep službu.

Hehehe, ovde se nastavlja po starom.
Naravno da ne treba zaključavati ovakve teme. To što neko ne želi da putuje u Hrvatsku treba da bude njegova lična stvar. Ako mu se ne sviđa tema, neka je preskoči. Mislim da ima mnogo boljih načina da se neke stvari kažu (napišu).
Recimo da su neke od njih lično iskustvo i istina. Evo mog iskustva sa putovanja u Hrvatsku:
Auto put je dosta kvalitetan ,ali tu mislim isključivo na sam put i znakove na putu. Imaju dosta modernih znakova-displeja koji obaveštavaju o temperaturi, radovima i daju slične informacije. osoblje koje radi na granici i naplatnim rampama je do sad bilo korektno i kulturno. I to je sve. Infrastruktura oko auto puta je katastrofa. Benzinske stanice su stare i loše. Restorani za odmor uz put su očajni. Ne dao vam Bog da morate da uđete u toalet i za to platite 2 kune (ja bih platio i više da ne uđem tamo ponovo). Imaju one stare "baba sere" kao iz komedija. Kad izađete sa auto puta, nailazite na loše puteve. Oni su uložili pare u te glavne puteve i zbog toga se kroz Hrvatsku putuje malo brže, dozvoljeno je 130 km/h, a presretači puštaju i do 150 km/h.
Meni je posebno zanimljivo bilo kad se vraćam (obično bude mrak) u Srbiju i kad pređem iz Hrvatske u našu zemlju. kao da sam ušao u Las vegas :D Sve svetli, tuku laseri... Zaista imate utisak da ste ušli u civilizaciju nakon izuzetno dosadnog puta kroz hrvatsku.
I moram da priznam da svaki put kad prolazim pored tabli za Jasenovac, Pakrac, Lipik i druga mesta iz kojih su Srbi proterani (i ne samo to) osetim neku neprijatnost. To dobar auto put ne može da promeni.
Što se tiče Hrvatskih sajtova, član sam na nekim od njih i drago mi je zbog toga. Tako na lep način mogu da provučem neke svoje ideje i da pokažem naše prednosti. Svojevremeno je bila jedna tema o Zagrebačkom Zoo vrtu u koju sam se uključio sa mojim fotografijama iz Beogradskog Zoo vrta. Toliko su bolje fotke, toliko bolji vrt... a tema je postala jedna od najčitanijih na tom forumu. To je pravi način da se prezentujemo, da pokažemo gde smo jači, u čemu smo bolji, a takvih prednosti je mnoooogo.

hahaaaaa.... ako sam za 5-6 h (vožnje autoputem kroz Hrvatsku) na moru

nemam potrebu da obilazim usputne babasere jer imam zdravu bešiku...

a pored tabli za Jasenovac Pakrac Lipik itd nemam nikakvu neprijatnost

jer mi je savest čista glede mojih stavova o zločinima .....

a pored tabli za Jasenovac Pakrac Lipik itd nemam nikakvu neprijatnost

jer mi je savest čista glede mojih stavova o zločinima .....

Kakve veze imaju tvoji stavovi sa zlačinima koji su se dogodili? Ja sam napisao da se ja ne osećam prijatno, jer su to mesta na kojima je moj narod doživeo užas. Više puta je doživeo isti užas. Ali ne bih da odemo u politiku, ovde se piše o putovanju.
Jednostavno, taj auto put je dobar dok sve oko njega i nije toliko dobro. Samo putovanje je užasno monotono, krajolik kroz koji se prolazi je dosadan, ali na sreću put od Beograda do Zagreba nije dugačak.
@Sch, nisam ja rekao da se ičega stidim :mrgreen:
A na hrvatskim forumima sam upoznao dobre ljude. Zamisli užasa, Hrvati a dobri ljudi!? :eek:

Što se tiče autputeva kroz Hrvatsku sve pohvale za kolovoze, saobraćajnu signalizaciju,
vertikalnu i horizontalnu... takodje za veliki broj odmorišta odlično uredjenih!
O svemu tome Srbija još uvek samo sanja ....

hahaaaaa.... ako sam za 5-6 h (vožnje autoputem kroz Hrvatsku) na moru

nemam potrebu da obilazim usputne babasere jer imam zdravu bešiku...

А како онда знаш да су одморишта одлично уређена ако имаш здраву бешику!? :dontunderstand:

А како онда знаш да су одморишта одлично уређена ако имаш здраву бешику!? :dontunderstand:

znam da su odmorišta na autoputu Zagreb-Rijeka odlična jer sam tamo svraćala na nesicu i toaleti
su bez babasera a na autoputu SRB granica-Zagreb zbog zdrave bešike nisam morala svraćati uopšte ....

zadovoljan ? .... :hahaha:

znam da su odmorišta na autoputu Zagreb-Rijeka odlična jer sam tamo svraćala na nesicu i toaleti
su bez babasera a na autoputu SRB granica-Zagreb zbog zdrave bešike nisam morala svraćati uopšte ....

zadovoljan ? .... :hahaha:

To što ti imaš zdravu bešiku ne znači da neko drugi neće koristiti katastrofalno neuredne toalete na tom auto putu. Ne misliš valjda da si ti jedina bitna za taj put? Valjda još neko tuda putuje? I to ne samo iz Beograda.
I u toalet se ne ide samo zbog loše bešike. Štošta još može da se radi u toaletu, ali u nekom malo urednijem :whistling:.

Back