Kolima u Hrvatsku

1794-1.jpg

1723-1.jpg

Što se tiče autputeva kroz Hrvatsku sve pohvale za kolovoze, saobraćajnu signalizaciju,
vertikalnu i horizontalnu... takodje za veliki broj odmorišta odlično uredjenih!

O svemu tome Srbija još uvek samo sanja ....

Šta ti vredi kada VELIKA VEĆINA nas Srba N I K A D A nećemo otići to da vidimo.

Ma ja prolazio sad u avgustu....put ko put.....stao samo jednom zbog vrsenja nuzde inace da nije bilo toga nekako nikakvu potrebu da zastanes tamo nemas.
Jedino da mozda vidis srpske okupirane zemlje tamo koje su spalili i kuce porusili i sto je sada sve zaraslo ali ....

Ima takvih "odmorista" dosta,nazalost.
Preporucujem svakom ko ide iz Srbije na odmor tamo da svrati,samo malo se skrene sa tih njihovih autoputeva i naici ces na takva mjesta.Ima ih u dobrom dijelu hrvatske.
Nazalost tamo se ne moze naci prenociste sada,pa se moze samo pogledati.

Vanda ne znam da li si ti brisala prethodne postove,i nije ni vazno.
Znam da dok se Cange sprdala sa Srbima niko nista nije brisao,a kad joj se odgovori odmah se sve brise.Kao da smo na hrvatskom forumu.
Kad provocira nikom nista,a kad se uzvrati onda ne valja.
Mene niste puno kaznjavali,niste ni imali puno razloga,ali muka mi je vise od brisanja postova.
Napisao sam TUKA !!!,za doticnu i ostajem pri tome.Tamo odakle sam ja,iz Dalmacije,koju ona obozava,tako se kaze za zensko kratke pameti i mi to nismo tretirali kao uvredu,to je tako i gotovo,.Isto to je vazilo i za muski rod,samo se koristio izraz TUKAC.
U Dalmaciji auti iz Srbije nikad nisu bili pretjerano voljeni,a nisu ni sada.Malo trpe jer im treba Srpskih para,ali budite sigurni da ne vole nikog iz Srbije.

Vanda nemoj me tjerati da mjenjam misljenje o tebi!

Не, само сам га прогутала! :mrgreen:

Аман, људи, нисте од јуче на форуму! Морам да радим посао!
Торенте, као да ти никад није обрисан пост...:whistling:
Хајде, само без грубе игре, и све ће бити лакше, и вама и мени. :zag:

1723-1.jpg

Što se tiče autputeva kroz Hrvatsku sve pohvale za kolovoze, saobraćajnu signalizaciju,
vertikalnu i horizontalnu... takodje za veliki broj odmorišta odlično uredjenih!

O svemu tome Srbija još uvek samo sanja ....

Srbija mozda sanja ali svi putevi u Srbiji su u vlastnistvu drzave a Hrvatska je sve auto puteve dala na koncesiju pa i one vec postojece poput auto puta ZG-BG. To i nije neka velika mudrost dati strancima da oni ubiraju plodove.

Back