Kolima u Hrvatsku

Zar upotreba kartica nije isto što i upotreba novca? Bilo da je debitna ili kreditna, tebi se uzimaju pare, pa ih kasnije refundiraš. Mislim da je o tome pisala Meda Brundo.
I jedno poitanje, zar se uz American Express (i Visa Gold) ne dobija kartica putnog zdravstvenog osiguranja sa asistencijom?
Izvinjavam se ako je ovo OT, meni se čini bitnim za ovaj deo rasprave. Verujem da može koristiti kao informacija.

pa, nije isto..... ima i nekih finesa :D

Mene takodje inreresuje tema ... putujem u utorak za Hrvatsku pa ću svakako
kada se vratim imati utiske koji su zanimljivi nekim budućim putnicima ...

Zašto bi moderacija zaključavala ovu temu? jer to traži neko ko redom od teme
do teme bez uvažavanja tudjih mišljenja samo natura svoje kao neprikosnoveno ... ?

e, pa to je već smešno....

Не постоји ниједан разлог да се тема затвори.
Ово је ПДФ Путовања, људи путују на различите дестинације, траже туђа искуства и савете.
Свака тема која има везе са путовањима неком ће послужити.

Cange, za ovu temu nema razlike. Nebitno je gde ti pare stoje, u džepu ili na računu u nekoj banci. One su tvoje i ti moraš da ih potrošiš, pa naknadno refundiraš.

Ne moram da ih potrosim, bar ne za to.....pa da ih refundiram!

I bas mislim da je bitno gde ti pare stoje....pogotovu, da ja racunam na kreditne kartice, kao sto je @cange pomenula- a neka, neka....

@Meda Brundo - upravo tako, ja ne moram da ih potrošim, jer imam karticu koja pokriva zdravstveno osiguranje i pravne usluge. Oni koji uzmu osiguranje preko agencije moraju, bar koliko mogu da zaključim iz vaših pisanja.
Nego, imamo odvojenu temu o osiguranju, zašto o tome još uvek pišemo ovde? :confused:

@Meda Brundo - upravo tako, ja ne moram da ih potrošim, jer imam karticu koja pokriva zdravstveno osiguranje i pravne usluge. Oni koji uzmu osiguranje preko agencije moraju, bar koliko mogu da zaključim iz vaših pisanja.
Nego, imamo odvojenu temu o osiguranju, zašto o tome još uvek pišemo ovde? :confused:

Ali ako izaberes pravo osguranje, ne moras ni tad. Das samo za polisu, a ljudi brinu o tvom racunu u inostranstvu, nema onog refundiraces kad se vratis....a meni racun recimo 300e i propadne mi letovanje.

Ali necemo ovde o osiguranju.

Eto ja 26. krecem za Hr, kolima. Idem na par dana :)

Ako razmišljate o tome kojim putem, toplo bi preporučio auto put preko Zagreba. Put kroz Bosnu je dobar, ali se zbog ograničenja brzine oduži. Kroz Bosnu je živopisnije i tim putem treba ići jedino ako ne žurite ili imate nameru da noćite negde. Putarina od srpsko-hrvatske granice do Splita je 35 evra ali se zaista brzo stiže.
Oduzmite, saberite i odlučite.

Poslednja izmena:
Drugari.....
Evo, nakon povratka iz Hr, rekla sam da cu se javiti i taman da vam prenesem kako je bilo...
Posetili smo Plitvicka jezera-koja su raj na zemlji.
U Opatiji spavali i malo smugnuli do Rovinja. Sve je bilo super, nikakvih problema, ljubaznost na nivou, osim....na parkinku u Rovinju...

pezo.jpg

NO COMENT!
Slatko sam se nasmejala i slikala....

Back