cange
Poznat
- Poruka
- 7.371
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima trojanac na sajtu. Tako mi javlja antivirus program.

pa to braća Hrvati specijalno napravili za tebe .........
a i nije ti neki program, menjaj to
A sa slovenačkim naplaćuju i manje brzine ili tolerišu više?Išao sam u poslednje vreme bar 10-ak puta za Hrvatsku, autom. Mogu da kažem da ni jednom nisam imao problema. Na granici su ljubazni, auto put je sjajan. Gorivo im je daleko bolje od našeg (to kažem zbog potrošnje i rada motora).
Ograničenje na auto putu je 130 km/h, ali njihovi presretači tolerišu do 150 km/h... osim ako nemate slovenačke tablice.
.
A šta je bilo najbolje u Hrvatskoj? Važi se samo ako si išao kolima.Ja samo molim da supermen napiše obrazac sa tekstom koji sme da se napiše....
1. Bio sam u Hrvatskoj i bilo je:
-najbolje do sada u životu
.

Ovo je najobičnija zloupotreba vesti.
Vlasnik kola je osvedočeni član sekte i mazohista. On svake godine ide namerno na mesta gde mrze Srbe, i onda sam uništava svoj auto i naplaćuje odštetu od osiguranja, a sve u cilju pripreme dokumentarnog filma koji želi da napravi, i da se tako proslavi i namlati para.
u hrvatskoj, nocas na naplatnoj rampi, pre granicnog prelaza ka srbiji, stoji polismen-motociklista sa rucnim radarom, i svakog ko se zaleti da u zadnjih 200m presisa ostale, on osisa
slazem se sa redom i mirom, ali kaznjavanje na izlasku iz zemlje nije bas popularno, a mozda je i namerno