KOLIKO???

• Začetnik teme Začetnik teme Legolas-ica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
>> Kažem samo da čovek ne može znati da ne voli veze na jedno veče dok ih ne isproba..

Ne mora da isproba. Dovoljno je da zna da se suvise lako vezuje za osobu i da bi joj kratka veza bila veoma bolna (verovatno zbog tog preteranog vezivanja).

>> Kažem samo da čovek ne može znati da ne voli veze na jedno veče dok ih ne isproba..

Ne mora da isproba. Dovoljno je da zna da se suvise lako vezuje za osobu i da bi joj kratka veza bila veoma bolna (verovatno zbog tog preteranog vezivanja).
Pa neće se vezati za nekog kog je upoznala isto veče, malo se ljubakala s njim i ćao-zdravo :confused:

Ona rece za nedelju dana, za jedno vece nisam siguran. Pa cak i da je na nedelju dana ja, licno, se necu toliko vezati da mi raskid posle bude veliki problem, ali znam devojku koja se lako vezuje pa zato rekoh.

ovo mi je druga veza, ako ne rachunam nishta ispod mesec dana...
i ako ne rachunamo josh neke sitnice :whistling:

ovo prvo chudo od veze je trajalo 2 i po godine...ne ponovilo se
a ova veza sada....pa, malo je nedefinisano koliko traje...sve je pochelo pre malo vishe od godinu dana...nezvanichno traje od maja, zvanichno od avgusta...jeeeste, ima tu svakakvih preklapanja :lol:
bitno da je sada sve ok ;)

Poshto ne rachunam ove zayebancije na jedno veche, i ne rachunam prvog dechka sa kojim sam bila 10 meseci ali je bila klinachka varijanta, hm, ovako mi najlakse da pratim:
mesec i kusur
1 godina
2 godine i kusur
4 meseca
8-10 meseci
7 meseci
mesec i kusur
mesec i kusur
muz.
Znachi 9 momaka. To je od 7 razreda osnovne shkole. Ne znam 'el to mnogo ili malo. Meni taman.

Poslednja izmena:
3 ozb veze ova zadnja veza od 6 meseci to racunam i pod zenidbu jer je zivela kod mene 6 meseci pomagala mojoj mami oko kuvanja pranje vesha svega naucila srpski da prica uz moju mamu posto moja mama ne zna engleski pa je uz moju mamu naucila i Srpski da prica onako moja mama je bila bas zavolela kao i mene malte ne:) inace Filipinka je to je jedna od tih ozb veza. a rozlog raskidanja veze je krivica mene zato sto sam uzadnje vreme bio izlazio sa drustvom u grad a nju ostavim kuci sa kevom i tako je jedno vreme guralo dok nije saznala sta ja radim kad odem bez nje onda i keva i ona me napali i tako tu je sve puklo sad sam Free:)

Ja nemam ni jednu vezu izmedju mesec i kusur i 4 meseca :eek:
Dobro, sa muzem sam 3 i neshto meseca, al sve nesto kontam da cemo preci taj kobni treci mesec :p

Wow, muz.... Ja ne mogu sebe da zamislim sa muzem za 5 godina...?!?!?
Cek, u braku ste 3 meseca, ili se znate toliko?!:confused::mrgreen:

@ Dvojicu... zapravo, prvi-veza je trajala 4 dana:roll: , ja nisam bila spremna za vezu, posle 9 meseci drugi- mesec dana, to je ono-veza ili ne, hmm, ipak ne... A sada...Onaj prvi se vratio...:neutral::mrgreen:

Back