gost 343533
Elita
- Poruka
- 17.529
Sto menjas post K ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kada se osvrnete oko sebe, koliko ljudi znate koji nemaju partnera a da su prebacili tridesetu godinu života?
Neke moje procene su da ih je oko 5%.
Šta mislite o njima?
Da li ih tretirate kao nesupešne?
Gomilu. Do skoro sam i ja bila jedna od njih. Popelo mi se na glavu svo cimanje oko veza, svadje, podilazenje i kad je u pravu i kad nije, suze, lupanje srca i ostalo i tako godinama, pa sam lepo resila da dam sebi par godina odmora. Opet to sam samo ja. Sad sam konacno nasla normalnog coveka sa kojim mogu da zivim ali bukvalno niko nije mogao da mi pridje duze vreme, bila sam sita svega. I ni u jednom trenutku nisam sebe smatrala gubitnikom zbog toga, to je prosto bio moj izbor. Oko 50% mojih poznanika i poznanica su samci i OK im je. Ne kazem da je to super, ali sta je bolje, besperktivna veza ili samacki zivot? Po mom misljenju bolje birati varijantu br. 2.Kada se osvrnete oko sebe, koliko ljudi znate koji nemaju partnera a da su prebacili tridesetu godinu života?
Neke moje procene su da ih je oko 5%.
Šta mislite o njima?
Da li ih tretirate kao nesupešne?
I to ne razumem. Da mi se hoce da imam dete, a nemam nekog ko me voli i obratno, pa najlakse je roditi ga za sebe, a on ne mora ni da zna...Gore je kad uletis u brak vodjen hormonima iliti nahvatas nekoga na dete jer je tebe eto uhvatila munja da imas dete.To je dno dna.
Sad sam konacno nasla normalnog coveka sa kojim mogu da zivim
I to ne razumem. Da mi se hoce da imam dete, a nemam nekog ko me voli i obratno, pa najlakse je roditi ga za sebe, a on ne mora ni da zna...