Koliko znace izgled, godine, bracno stanje za zene...?

Stalno svarcam da kupujem sitnice u jednoj naloj radnji u blizini...

Tamo radi slatka zenica od tridesetak godina...Udata je...

Stalno sam joj nosio pokloncice u vidu parfema, cvetica, mindjusica....Zadnje sam joj odneo jedan kalendar -svesku 2017. godine...Iz cistog prijateljstva, jer mi je bila simpaticna i uvek nasmejana...

Danas mi rece da se zaljubila u mene!? Diretno, s neba pa u rebra! :eek:

"Pa ja devojcice imam viska kila, viska godina i viska unucadi...Sta ti mozes da ocekujes od mene- matorca? Ti imas tvog mladog muza i dvoje divne dece..." pitao sam je...

"Nista me to ne zanima, ja sam zaljubljena u tebe!" kaze ona sva crvena...

Zene nikada necemo razumeti...:prstic:

100% istinita prica....

Duhotivi odgovor na pitanje zašto muškarci ne razumeju žene je da je nekada grupa naučnika uspela da razume žene, ali su se one predomislile... Pažnja je čudo, a emocije, pa valjda svi žele da se osećaju primećeno i da su nekome važni...

Cini mi se da je prosto....komplikujete bez razloga. Koji je tvoj motiv nosenja poklona. Kupujes njenu paznju,simpaticna ti je. Pokloni se uzimaju iz jednog razloga ...Nije to jedan poklon već vise poklona, koje ona ne odbija. Da si se ti zadrzao na jednom tema ne bi postojala. Da je ona odbila drugi uz objasnjenje da je prvi prihvatila samo iz postovanja,opet tema ne bi bila otvorena. Ti gladan njenog osmeha,ne krijes simpatije,ona gladna paznje uzvraca osmesima koje nadovezujes...i sad si kao ...zbunjen...
Ali ovo je forum ....

Poslаto sа Lenovo A6000 uz pomoć Tаpаtokа

Back