gost 216949
Buduća legenda
- Poruka
- 31.866
jok 30
al čuvam se
znam ja takve u pedesetim...
ali se isto cuvaju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jok 30
al čuvam se

jok 30
al čuvam se
Misliš da će ijedan da ti prizna sa koliko je bio ?
Kakvo to bre podnošenje raporta i brojnog stanja.
Složiće ti priču koju želiš da čuješ![]()

Ima vremena , ne umire se sutra !ja sam mnoge loodosti pravila, samo jos nisma to sa labaratorijom![]()
Ima vremena , ne umire se sutra !![]()

ja sam mnoge loodosti pravila, samo jos nisma to sa labaratorijom![]()

Jašta, mašta može svaštaja volem te lovacke price
ima tako smesnih i zanimljivih prica![]()
Jašta, mašta može svašta![]()
Iskusne zele one sa sto vecim brojem zena, a neiskusne zele one sa sto manjim brojem jer se boje picajzli. Po meni, nije bitan broj parnterki toliko, koliko je bitno to koliko ga cesto potapa i vezba.
Da bi bio dobar bacje potreban je odredjeni broj sati naleta, sad sa koliko ces ti da ispunjavas kvotu, to sad nije toliko bitno. Moze sve na jednu, a moze i da se raspodeli na njih vise. Mada, ***** i tog coveka koji nije nista **** a dosao u neke ozbiljne godine.
Izborićeš se ti sa strahovima, ,ne sumnjam u to !samo mi pothranjujte strahove i dajte ideje.![]()
ja vala jesam i to
kod mene se ide redovno na sistematski
ako te ukebam da si mi preneo nesto odsecem i nabijem ti ga u dupe....pa ti sad kresi sa strane ako smes![]()
Tako je nakupi se kroz život tih priča, tvoje je samo da ih pokloniš, pravoj osobi koja će da se primi na toma daj, pa stvarno ima simpa prica, svako od nas ima neke dogodovstine smesne vezane za neka muvanja i sl....meni to simpa
onako psihologija u praksi, muski i zenski pogled na istu situaciju...

Tako je nakupi se kroz život tih priča, tvoje je samo da ih pokloniš, pravoj osobi koja će da se primi na to![]()
Nema šanse, pa po mirisu i ponašanju možeš da provališ partnera da li je bio sa drugom.al pazi kad je to jedna od mojih strahova..sta ako prevari, ne sto je prevario, nego sto moze neku bolescinu da navuce, a nisu sve bolescine izlecive. msm, ja stvarno ne zelim da mi neko uvali hiv
Pregovaram upravo, sa Emirom Kusturicom oko togaili napise knjigu tjah snimi film.![]()
Nema šanse, pa po mirisu i ponašanju možeš da provališ partnera da li je bio sa drugom.
Normalno taj filing se stiče iskustvom i brojem partnera
- - - - - - - - - -
Pregovaram upravo, sa Emirom Kusturicom oko toga
Šteta što nije živ Frederiko Felini ( Amarkord)![]()
ja od cigareta gubim culo njuha. 
al pazi kad je to jedna od mojih strahova..sta ako prevari, ne sto je prevario, nego sto moze neku bolescinu da navuce, a nisu sve bolescine izlecive. msm, ja stvarno ne zelim da mi neko uvali hiv

al onda je pitanje kome one da seku kitu kad se ne mogu setiti ko je krivac 
ja se ne bojim hiva hepa c i sl, jer su jako retki sto se tice srbije, tako da testiranje na to jako retko i radim...mislim da idem okolo i da se heftam sa raznima onda bih cesce vrv, ovako sma jednom radila i mirna sam za sad
ono sto mene jako brine su bakt ifekcije, i to pogotovo onih podmuklih mikoplazmi i hlamidija, za koje nemas simpotome dok ne bude kasno i unisiti ti reproduktivni trakt
tako da ja bez zajebavanja radim sebi jednom godisnje te briseve, tako sam ustalila vec godinama
kod muskih je malo zajebanije to da radi stalno jer njima rade bris uretre pa posle dva dana piske zilete i krv, mucenje je, nama zenama samo klasican bris cerviksa odrade
koliko god se mi ovde zezali sad, ja sam bila ozbiljna za lab testiranja, radi te testove povremeno i mirna ti glava
pa ako ti nadju nesto znaces sta je olos uradio pa odseci mu kitu
naravno ovo je prica za situcije kad se furaju duge veze, za ove sto menjaju partnere ko carape ne vazi sistemski povremeno, to vec mora jednom mesecnoal onda je pitanje kome one da seku kitu kad se ne mogu setiti ko je krivac
![]()
Dakle necu se nerviramal ocu..Mala digresija,nastavite dalje..

Sva čula su u opticaju, vizuelno, dodirom, miris i ukuse jeste q po mirisu.ja od cigareta gubim culo njuha.
![]()