koliko zena pre vas je ok?

Iskusne zele one sa sto vecim brojem zena, a neiskusne zele one sa sto manjim brojem jer se boje picajzli. Po meni, nije bitan broj parnterki toliko, koliko je bitno to koliko ga cesto potapa i vezba.
Da bi bio dobar bacje potreban je odredjeni broj sati naleta, sad sa koliko ces ti da ispunjavas kvotu, to sad nije toliko bitno. Moze sve na jednu, a moze i da se raspodeli na njih vise. Mada, ***** i tog coveka koji nije nista **** a dosao u neke ozbiljne godine.

Iskusne zele one sa sto vecim brojem zena, a neiskusne zele one sa sto manjim brojem jer se boje picajzli. Po meni, nije bitan broj parnterki toliko, koliko je bitno to koliko ga cesto potapa i vezba.
Da bi bio dobar bacje potreban je odredjeni broj sati naleta, sad sa koliko ces ti da ispunjavas kvotu, to sad nije toliko bitno. Moze sve na jednu, a moze i da se raspodeli na njih vise. Mada, ***** i tog coveka koji nije nista **** a dosao u neke ozbiljne godine.

ima jedna golferska, pa kaže - "nećeš postati dobar golfer ako stalno šutiraš u jednu te istu rupu.."

Tibbey?

ja vala jesam i to :rotf:
kod mene se ide redovno na sistematski :malav:
ako te ukebam da si mi preneo nesto odsecem i nabijem ti ga u dupe....pa ti sad kresi sa strane ako smes :zper:

al pazi kad je to jedna od mojih strahova..sta ako prevari, ne sto je prevario, nego sto moze neku bolescinu da navuce, a nisu sve bolescine izlecive. msm, ja stvarno ne zelim da mi neko uvali hiv

al pazi kad je to jedna od mojih strahova..sta ako prevari, ne sto je prevario, nego sto moze neku bolescinu da navuce, a nisu sve bolescine izlecive. msm, ja stvarno ne zelim da mi neko uvali hiv
Nema šanse, pa po mirisu i ponašanju možeš da provališ partnera da li je bio sa drugom.
Normalno taj filing se stiče iskustvom i brojem partnera :D

- - - - - - - - - -

ili napise knjigu tjah snimi film. :D
Pregovaram upravo, sa Emirom Kusturicom oko toga :D
Šteta što nije živ Frederiko Felini ( Amarkord) :D

ja se ne bojim hiva hepa c i sl, jer su jako retki sto se tice srbije, tako da testiranje na to jako retko i radim...mislim da idem okolo i da se heftam sa raznima onda bih cesce vrv, ovako sma jednom radila i mirna sam za sad :lol:
ono sto mene jako brine su bakt ifekcije, i to pogotovo onih podmuklih mikoplazmi i hlamidija, za koje nemas simpotome dok ne bude kasno i unisiti ti reproduktivni trakt, a muskarci nemaju uopste simptome....procena je da je ih pola muske populacije ima, oni su nosioci, a nama uniste organe
tako da ja bez zajebavanja radim sebi jednom godisnje te briseve, tako sam ustalila vec godinama
kod muskih je malo zajebanije to da radi stalno jer njima rade bris uretre pa posle dva dana piske zilete i krv, mucenje je, nama zenama samo klasican bris cerviksa odrade
koliko god se mi ovde zezali sad, ja sam bila ozbiljna za lab testiranja, radi te testove povremeno i mirna ti glava
pa ako ti nadju nesto znaces sta je olos uradio pa odseci mu kitu :lol:

naravno ovo je prica za situcije kad se furaju duge veze, za ove sto menjaju partnere ko carape ne vazi sistemski povremeno, to vec mora jednom mesecno :lol: al onda je pitanje kome one da seku kitu kad se ne mogu setiti ko je krivac :lol:

ja se ne bojim hiva hepa c i sl, jer su jako retki sto se tice srbije, tako da testiranje na to jako retko i radim...mislim da idem okolo i da se heftam sa raznima onda bih cesce vrv, ovako sma jednom radila i mirna sam za sad :lol:
ono sto mene jako brine su bakt ifekcije, i to pogotovo onih podmuklih mikoplazmi i hlamidija, za koje nemas simpotome dok ne bude kasno i unisiti ti reproduktivni trakt
tako da ja bez zajebavanja radim sebi jednom godisnje te briseve, tako sam ustalila vec godinama
kod muskih je malo zajebanije to da radi stalno jer njima rade bris uretre pa posle dva dana piske zilete i krv, mucenje je, nama zenama samo klasican bris cerviksa odrade
koliko god se mi ovde zezali sad, ja sam bila ozbiljna za lab testiranja, radi te testove povremeno i mirna ti glava
pa ako ti nadju nesto znaces sta je olos uradio pa odseci mu kitu :lol:

naravno ovo je prica za situcije kad se furaju duge veze, za ove sto menjaju partnere ko carape ne vazi sistemski povremeno, to vec mora jednom mesecno :lol: al onda je pitanje kome one da seku kitu kad se ne mogu setiti ko je krivac :lol:

radim ja to...al mene je ipak vise strah od hiva i hepatitisa c, koliko god bili retki u srbiji ako je neko baksuz, onda je baksuz, a stvarno ne zelim da zivim hiv pozitivna..realno, jer ja pazim na sebe i brinem o sebi,...ako neko ne zeli da brine o sebi to je licna stvar, ali necu ja da budem u takvoj prici zrtva.

Back