Koliko vremena dnevno provedete uz kompjuter??

Te igrice su tolika navlakusa da je to strasno. Ono jeste da te opuste i bas se lepo zabavis i opustis uz njih al je nevolja sto neprimetis kako vreme brzo leti kad ih igras:whistling: tako da prodje mnogo vremena a da to i ne primetis. Bar je kod mene takav slucaj. Ja sam se za ovaj vikend zaklela da necu sedati za kompjuter da se malo odmorim od njega :sad2: i nisam ...u stvari samo malo :lol: jedno petnestak minuta da vidim sta ima novo na forumu i nista vise od toga...al stvarno.

I ja u poslednje vreme ne stizem nesto da sednem uz komp. i bas mi drago zbog toga. Malo mi nedostaje ne mogu da poreknem, dodje mi da sednem ali se uzdrzim i nadjem da uradim nesto u kuci. Ali ima istine u tome da me malo zeza igrica pa da sam se malo razocarala. Nije vazan razlog ali se trudim da ne provodim previse vremena uz njega ko tu neki zavisnici :lol::hahaha:

Dokazano je da ne treba puno vremena provoditi uz ovu spravicu. Kazu da sve sto je vise od 4 sata (ako sam dobro zapamtila) za odrasle osobe, vec ste postali zavisnik???
Jeste li ili niste zavisnik od ove spravice i koliko dnevno sati zaista provodite uz nju bilo da ste na forumu, blogu ili igrate igrice...da li smete da priznate koliko je to sati dnevno :D ;)

4 sata!!.......qq......:rotf::rotf::rotf:....idem da se lecim....koji crni 4 sata....:whistling:

Poslednja izmena:
Признајем, зависник сам од компа, а кад чујем да неки имају комп, а немају интернет, просто се запањим...
Таквом брзином ми пролети време, за компом, да је то невероватно....
Док се будим и пијем прву кафу, слушам музику и читам постове, вести сазнајем са Крстарице, током дана свраћам по 5-6 пута (некад и више) на форум да видим шта има ново, понекад време проводим у дописивању, некад суделујем у некој живој дебати, некад једноставно само читам туђе постове...
Једино што филмове и даље гледам са тв екрана. :aha:

Poslednja izmena:

Back