Milan od Gruze
Buduća legenda
- Poruka
- 46.833
Hajde ispovedite se.Olaksajte dusu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hebo telefon, ko se vezuje za stvaridok je ok.posle bacish u djubre i kupish drugi
![]()
otkad mi je prethodni upao u wc solju ne pada mi na pamet da trosim na telefon mnogo novca... bila sam ocajna... a svi su se valjali od smeha i pitali: da li ti je upao ``pre`` ili ``posle``![]()
otkad mi je prethodni upao u wc solju ne pada mi na pamet da trosim na telefon mnogo novca... bila sam ocajna... a svi su se valjali od smeha i pitali: da li ti je upao ``pre`` ili ``posle``![]()
a sta radite sa telefonima po klonjama, pobogu?!![]()
i mom detetu je pre mesec dana upao fiksni,proradio je kad smo mu promenili bateriju
bila sam sentimentalno vezana za telefon sa koga sam se dopisivala sa crnogorcem,obicna nokia 3310.sad cami u kutiji sa ostalim uspomenama
od tada sam promenila nekoliko tac skrinova,androida i svemirskih brodova,al sam se vratila najobicnijem tel sa kojeg mi je najlakse da telefoniram i saljem poruke.zadovoljila sam se da sa telefona citam novine,gledam kolika je temperatura i kako mucu krave
a sta radite sa telefonima po klonjama, pobogu?!![]()
ao, znaci tvrdo![]()
sazaljevam slucaj![]()
samo suve sljive i ima da klizi
fala, falasalveta...koji nick jebbote
![]()