Koliko volite svoj mobilni telefon

otkad mi je prethodni upao u wc solju ne pada mi na pamet da trosim na telefon mnogo novca... bila sam ocajna... a svi su se valjali od smeha i pitali: da li ti je upao ``pre`` ili ``posle`` :sad2:

i mom detetu je pre mesec dana upao fiksni,proradio je kad smo mu promenili bateriju
bila sam sentimentalno vezana za telefon sa koga sam se dopisivala sa crnogorcem,obicna nokia 3310.sad cami u kutiji sa ostalim uspomenama
od tada sam promenila nekoliko tac skrinova,androida i svemirskih brodova,al sam se vratila najobicnijem tel sa kojeg mi je najlakse da telefoniram i saljem poruke.zadovoljila sam se da sa telefona citam novine,gledam kolika je temperatura i kako mucu krave

i mom detetu je pre mesec dana upao fiksni,proradio je kad smo mu promenili bateriju
bila sam sentimentalno vezana za telefon sa koga sam se dopisivala sa crnogorcem,obicna nokia 3310.sad cami u kutiji sa ostalim uspomenama
od tada sam promenila nekoliko tac skrinova,androida i svemirskih brodova,al sam se vratila najobicnijem tel sa kojeg mi je najlakse da telefoniram i saljem poruke.zadovoljila sam se da sa telefona citam novine,gledam kolika je temperatura i kako mucu krave

Kako je krenulo, naučićeš i da muzeš !

- - - - - - - - - -

a sta radite sa telefonima po klonjama, pobogu?! :lol:

Kenjam i igram tablić.
Jedna kenjaža - partija.
Do 101.
Taman kol'ko treba.

Moj cvrči kao cvrčak kad imam nepregledan SMS, a u wallpaper-u je par carskih pingvina. I kako onda čovek da ga ne voli?

Osim toga, kad sam pre nekoliko meseci imao upalu rožnjače, i bio osuđen da se potucam po svetu bez kontaktnih sočiva, mobilni telefon sa svojim wi-fi super-sposobnostima mi je bio jedini drug.

Hajde ispovedite se.Olaksajte dusu.

ne gajim preterana osecanja spram svog mobitela, ne ukrasavam ga srcetima, ne drzim u specijalnoj futroli da se ne osteti, pada mi na regularnoj bazi, sav je izgreban i ekran mu je uglavnom mrljav od prstiju
mene razgovori generalno smaraju, te mi je mobilni mrska, ali neophodna stvarcica
imam onaj koji mi operater da kad uzmem postpaid paket, menjam ga na dve godine, isto uz paket, ne znam mu ime, bele je boje, znam da je tft, android i to je sve, znam mu funkcije koje mi trebaju, ostale me i ne zanimaju, detetu ga necu kupiti sve do tinejdz dana i to je to

Back