Koliko Vase prijateljice....

g-din Jovic:
....mogu da uticu na Vasu vezu sa jednim muskarcem.
Interesujeme,ako je neka od dama raspolozena da mi objasni kako funkcionise zensko prijateljstvo i koliko ono moze(a ne mora) da utice na vezu.

Hvala unapred 8-)

Uvažavam mišljenje svojih dobrih prijateljica .... ali ona ne mogu da utiču na vezu sa muškarcem koji mi se dopada. Mogu da ih upoznam, da ponekad izadjemo zajedno ali u principu ne volim da mešam odnos mene, prijateljice i njega .... nikako.

muvalo:
Eh, sad me Emili ovom pricom podsetila na jednu moju drugaricu (sa kojom se vise ne druzim). Ta se, ljudi moji, smuvala sa svakim tipom za kog sam ja izjavila - ma samo i u prolazu - da je dobar frajer. Ali nemam pojma da li je to radila iz pakosti (nisam to tako kapirala u to vreme), ili zato sto nije verovala u vlastiti sud, ili iz nekog takmicarskog duha... Svejedno, previse puta se to ponovilo da bi bilo slucajno...

(A posto joj se i vise puta ponovilo da besramno pokusava da flertuje sa mojim frajerima - vise nismo drugarice :-) )

Са толико такмичарског духа боље да се окушала на олимпијади! :lol:

Верујем да је то једна несрећна особа која вуче комплексе и недостатак љубави из своје породице....па зато има потребу за тим стварима.
Имала сам један такав случај и прешла сам преко тога...мада ме је јако повредило њено понашање, али то је радила свима нама, другарицама.... Сада је нашла љубав и смирила се, али у младости....:roll:

Uglavnom kada imam dilemu, da, pitam drugaricu za savet, u stilu šta ona misli o tome,
zašto je ispalo tako, da li misli da sam u pravu i tako...a i kevi ponekad ispričam deša-
vanja u vezi da čujem i njeno mišljenje...ali one bitno ne utiču na donošenje mojih odlu-
ka u nekoj vezi, znači ono što ja mislim i kako sam nešto shvatila je presudno...ali ipak,
drugarica(koju volim i poštujem i ne sumnjam u njenu pamet) mi pomogne da gledam
nekad stvari i sa druge strane one lošije, pozitivnije,razno....

g-din Jovic:
Vrlo cesto muskarci imaju problema sa najboljim prijateljicama,a ne umeju da ih prevazidju.Kako razresiti konflikt,a da ne bude povredjena osoba do koje ti je stalo.
Kao najbolja prijateljica sta vi predlazete? ;)

Meni se muz moje najbolje drugarice nikako nije i nece svidjati...sta cu kad mi je lik totalno iritantan...sav je naduvan,prepotentan,nadobudan,a sustinski ni za sta od toga nema osnova! :evil:

E sad,posto ja moju Nb.drugaricu dobro poznajem i uostalom posto sam videla da ga ona mnoooogo voli,ja sam odlucila da joj nikad u zivotu ne kazem ni jednu ruznu rec vezano za njega.To bi je povredilo,jer kad je on u pitanju,slabija joj je strana objektivnost.
Velica kod njeg i ono sto jeste i sto nije za velicanje! :shock:

Inace,ja ga ne volim jer mislim da je jedna zestoka muska sponzorusa !Mozete misliti,''vozao ju je'' prve tri godine zabavljanja kao nikog i onda,odjednom,kad je ukapirao da ima love,naprasno ju je zavoleo toliko silno,da joj je cak i dete napravio pre vremena. :roll:

A da ga vidite samo kako se sepuri dok vozi NJENA kola...joooooj,bljljljlj...doduse,morala sam negde gnev da izbacim......
Ali ponavljam,njoj nikad ne bih nista govorila protiv njega....smatram da smo0 svi mi dovoljno odrasli i samim tim odgovorni i za svoje postupke i izbore...pa sad,ako je sutne kad joj izvori presuse,jbg.....mora ce da se sudari sa istinom i sama sa sobom i mozda cak i sa mogucnoscu da je to(novac) bio jedini nacin da bude pored nje. :|

muvalo:
Eh, sad me Emili ovom pricom podsetila na jednu moju drugaricu (sa kojom se vise ne druzim). Ta se, ljudi moji, smuvala sa svakim tipom za kog sam ja izjavila - ma samo i u prolazu - da je dobar frajer. Ali nemam pojma da li je to radila iz pakosti (nisam to tako kapirala u to vreme), ili zato sto nije verovala u vlastiti sud, ili iz nekog takmicarskog duha... Svejedno, previse puta se to ponovilo da bi bilo slucajno...

(A posto joj se i vise puta ponovilo da besramno pokusava da flertuje sa mojim frajerima - vise nismo drugarice :-) )
E pa ako je pokusavala da flertuje sa tvojim tipovima onda je pakost i ljubomora.......imala sam ja jednu takvu i uopste je nisam tako kapirala dok nije pocela da muva mog muza,ma da ni mesec dana nije proslo od razvoda.........uzas.

Back