g-din Jovic
Zainteresovan član
- Poruka
- 121
....mogu da uticu na Vasu vezu sa jednim muskarcem.
Interesujeme,ako je neka od dama raspolozena da mi objasni kako funkcionise zensko prijateljstvo i koliko ono moze(a ne mora) da utice na vezu.
Hvala unapred 8-)
Interesujeme,ako je neka od dama raspolozena da mi objasni kako funkcionise zensko prijateljstvo i koliko ono moze(a ne mora) da utice na vezu.
Hvala unapred 8-)
Mislim da prijateljica ne moze da utice na vezu, osim ako se ne radi o nesigurnoj ili osobi koja je podlozna manipulaciji... 

. Doduse , nije meni muka od njega samo zato, veci zato sto je bio pravo pravcato djubre prema njoj i deci tokom braka, al to mi ne daje pravo da uticem na nju i njen izbor. Naravno, i da sam probala da joj nesto solim pamet, kao par drugih njenih prijateljica, samo bih je odaljila od sebe, jer ona nije mala. Jbg., sad ne volim da idem kod nje kad je on tamo, al sam sa njim onako, na nekoj distanci, uz uvazavanje njegove uloge u njenom zivotu. On se jeste promenio sada- vec su oko 5 god. zajedno u ovom "novom" zivotu
Naravno, ako je starija reći ćeš "aj ne se.ri", ako je mlađa, "ne kenyaj pliz"....i tako ...