Koliko vas odbijaju pravopisne greške?

Значи, ти мислиш да су форумашице овде због ради дивљачког секса. :lol:

Ваљда "кацемо опет", не постоји слово ћ на телефону. ;)

Šta ću, pismen sam, pa ne mogu ni da dočaram kako treba :D

Pojasni "divljački sex", molim te ... ja sam maza, inače, te mi je taj izraz stran :)

Pa zavisi..u Rl mi greske poprilicno smetaju i imam obicaj da ih ispravljam ali mi to nije odbijajuce (sem ako bas, bas gresi).....forum ne shvatam toliko ozbiljno a i cesto se dese greske u kuckanju, neki jos rade druge stvari uz kuckanje (like me..:rumenko:)

Vise mi smeta kad forumasi spopadaju nas "strance", koji nismo nikad ucili srpski...mada obicno zagnjave kad su "fajtovi" u pitanju..:mrgreen: a mozda sam se ja dobro prerusila pa me prihvataju kao svoju...:lol: ne smetaju mi ispravke, znam da gresim ..jbga..

P.s. ako zelite nesto da mi poklonite kupite mi novi pravopis srpskog jezika...:mrgreen:

nije ok, nisi stavio nijedan zarez u postu i postavljash ovakvu temu..ccc :p
brate bolje nepismeni seljak, nego prepotentni impotentni magarac

složijo bi se s tobom...:rumenko:
a055.gif

"Njima fali ega sto nisu uspeli ko Brega" rekao je Vuk Stefanovic Karadzic.
Covjek, koga je silovalo najvise zena odjednom u SFRJ, (mozda i sire) a da je to poznato, nije uopste nesto dobro vladao gramatikom. A kad ovaj tipus sto je postavio temu, ili bilo ko koga nesto odbija gramatika bude komponovao bar priblizno dobro kao Goran, tad cu ja da izvrsim samoubitstvo odma znaci.
____
Ljudi stvarno nisu ni svjesni kolike komplekse im taj Brega i dalje pravi... pogotovo ovakva izvitoperena omladina, sto pojma o erotiku ne zeli da ima, a misle da su frajeri kad je povezuju s gramatiku. To je moronstvo za koje su sami krivi sto su se u njega upetljali.
Cak postoji i moda da se izbjegavaju ljudi koji vole muziku Bijelog Dugmeta, a najvise je sprovode oni koji od njih znaju samo za Djurdjevdan i za Ruzica si bila i za A i ti me iznevjeri i za Ako ima boga i za Sta ima novo. Kako to da te budale popamte bas te najgore stvari, pa pljuju dugme zbog toga, a zaborave svih ostalih 70 i nesto pjesama.
Jednako je popularno izbjegavati dugmetovce kolko i ove sto se ne opterecuju sa Hoce li ili oce li, nego sa sto ce (bez li) i zasto ce. Ustvari, vise se prica po forumima i o tome da treba mrzit dugmetovce, i o tome da treba mrzit ove sto se ne opterecuju sa gramatikom nego u rl., ali kad klinac danasnji udje na forum odma mu se digne kurica da pljuje negramaticare i Bregovica.
Znaci 99% da je ovo oko gramatike kompleks sitnih duhova zbog toga sto su neki uspjesni ljudi uspjeli. Pa ni onaj koji je izmislio gramatiku nije je znao. I taj (iako im je nepoznat) im pravi komplekse, i eto dolaze pajseri, oce pravila, oce da su im putevi unaprijed zacrtani i da svaku veliku erotiku i istinu shvate za 3 sekunde i obavezno uz gramatiku, nikako nevezano za nju.

Back