Koliko vam treba da se zaljubite?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja se zaljubim posle par lepo provedenih noći uz nekoga. Ako me je zadovoljio kako treba, ako mi je lepo sa njim, onda se i zaljubim.
Znači prvo sex pa zaljubljivanje? 🙂
Naravno, da li će to ići negde dalje zavisi od životih okolnosti, od toga da li je dobar materijal za vezu, da li imamo slične životne planove itd. Zaljubljenost je lepa, no može brzo i da se ugasi ako se čovek razočara nečim i sl.

Znači prvo se karamo pa se onda zaljubljujemo,ja sam očekivao da redosled bude obrnut
ne zaljubljujem se tek posle orgazma.
pa jbg, ako ti je sex samo orgazam onda kapiram
za mene je sex najboji nacin da coveka upoznam, da ga osetim, da u trenu premostimo udaljenost i razlike, da se predamo i budemo ljudska bica koja su spremna da vole jedno drugo, neznost, paznja, davanje, mnogo toga.
svaki sex je mala ljubav za mene, ne podnosim mehanicke sexove niti sportske..to je obesmisljeno. prazno.
Zato je sex savrsen nacin da se zaljubis ako vec nisi, mada nije obavezno
postoje ljudi koji su sposobni da vode ljubav kao da su zaljubljeni a nisu. to mi je bilo tesko da skontam, ali zapravo je jednostavno.
covek sve svoje nosi u sebi, i sve moze i da da-ako ume i ako zeli..

za mene je sex najboji nacin da coveka upoznam, da ga osetim, da u trenu premostimo udaljenost i razlike, da se predamo i budemo ljudska bica koja su spremna da vole jedno drugo, neznost, paznja, davanje, mnogo toga.
svaki sex je mala ljubav za mene, ne podnosim mehanicke sexove niti sportske..to je obesmisljeno. prazno.
postoje ljudi koji su sposobni da vode ljubav kao da su zaljubljeni a nisu. to mi je bilo tesko da skontam, ali zapravo je jednostavno.
ceakaj, koci

to boldovano nijesu moje rijeci i misljenje.
to je citirano ....

Kako si to bolje opisala od mene! Sve ja tako mislim i doživljavam.

lepo...
pa jbg, ako ti je sex samo orgazam onda kapiram za mene je sex najboji nacin da coveka upoznam, da ga osetim, da u trenu premostimo udaljenost i razlike, da se predamo i budemo ljudska bica koja su spremna da vole jedno drugo, neznost, paznja, davanje, mnogo toga.
rečeno...

jedino nisam žensko... ne može se biti savršen haha

Ja mogu obrnuto da kažem, da mene čudi kako se ljudi zaljubljuju u nekoga s kim nisu bili bliski. Kako mogu da se zanesu nekim?

Možda vi pod zaljubljenošću smatrate dopadanje. Dopadanje je neutralna stvar, neko ti se sviđa i to, zainteresovan si. Ali to je daleko od zaljubljivanja.

Da, ima to sviđanje, pa baš mi je lepo u nečijem društvu, pa jedva čekam da je (ga) opet vidim ...

A ima i stanje oštećenog mozga, kad se cele noći ljubilo i zadržavao dah, pa sive ćelije ostajale bez kiseonika ...

Pogibeljno !
Verujte, ko nema iskustva !!

do istog zaključka je došao i @Sensei, u njegovoj temi
https://forum.krstarica.com/threads/zaljubljenost-je-opasna-i-nezdrava.973726/
kao puj puj nikada više :)

Poslednji put sam bio zaljubljen u dve odjednom ! Ni dan danas ne znam koju sam više voleo ...

Hoću da kažem, ne treba praviti nikakve planove, niti se držati neutemeljenih odluka. Ne znaš kakve ti život tek sprema lekcije.

Vremenom čoveku prirodno prestanu da se sviđaju pogrešne osobe, pa i kad se zaljubi (mozak poludi zbog nedostatka kiseonika) to mu se desi sa nekim ko neće da ga izneveri ...

Ja mogu obrnuto da kažem, da mene čudi kako se ljudi zaljubljuju u nekoga s kim nisu bili bliski. Kako mogu da se zanesu nekim?

Možda vi pod zaljubljenošću smatrate dopadanje. Dopadanje je neutralna stvar, neko ti se sviđa i to, zainteresovan si. Ali to je daleko od zaljubljivanja.
zaboga, ti si onovremena...takvu sam sanjao u ranim dvadesetima...lako je u nekom sofijskom drustvu razglabati pod nekim nickom o ovom i onom, pokusajmo biti bas to sto jesmo, e to je uspjeh, bit bas ti, ti izvorni i naci u svijetu kakav vec jest barem dio sebe, trajati od narucja do narucja, kako god, makar varljivo..
uostalom, sto je istina, tko je jamci i potvrduje...? nasa projekcija neceg sto zelimo, nadamo se, strmimo, trazimo...evo, cim je zenskica normalna, pametna, njegovana, zenstvena, ima dobru guzu ja san odma zaljubljen..:)
dobro, to tako kazem, produkt je donje glave

Back