- Poruka
- 354.900
Da se zaljubite u osobu sa kojom ste u vezi, koliko vam je potrebno vremena ?
Odmah, posle mesec dana, par meseci, godina ili se ne zaljubljujete
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja mogu da kažem iz svog iskustva. Znači budem sa nekim jer mi se dopada. Nisam zaljubljena. Dopada mi se, želim da se zbližimo, ali ja lično ne mogu se nešto zaljubiti onako samo iz poznanstva. Ali onda kada se zbližimo, i osetim ga, onda se zaljubim.Ne razumem kako možeš biti u vezi s nekim a da se nisi već zaljubio.
Da bi bio u vezi sa nekim valjda se zaljubljenost podrazumeva?Da se zaljubite u osobu sa kojom ste u vezi, koliko vam je potrebno vremena ?
Zavisi sta mi pruzi.Da se zaljubite u osobu sa kojom ste u vezi, koliko vam je potrebno vremena ?
Znači prvo se karamo pa se onda zaljubljujemo,ja sam očekivao da redosled bude obrnutJa se zaljubim posle par lepo provedenih noći uz nekoga. Ako me je zadovoljio kako treba, ako mi je lepo sa njim, onda se i zaljubim.
Naravno, da li će to ići negde dalje zavisi od životih okolnosti, od toga da li je dobar materijal za vezu, da li imamo slične životne planove itd. Zaljubljenost je lepa, no može brzo i da se ugasi ako se čovek razočara nečim i sl.
Brate moj sve se nešto ispremeštalo danas prosto ti drago što si udat.Znači prvo se karamo pa se onda zaljubljujemo,ja sam očekivao da redosled bude obrnut
Zlo i naopakoBrate moj sve se nešto ispremeštalo danas prosto ti drago što si udat.
Pa ne znam što tako reagujete... što neko mora prvo da bude zaljubljen.
Nije to danas, od kad znam za sebe nisam bila zaljubljena u nekog s kim se nisam telesno zbližila da tako kažem. I u ranoj mladosti. Prosto nisam zaljubljive prirode. To na daljinu. Jedino u osnovnoj školi sam bila zaljubljena u jednog Peru.
I zaista sam mislila da nešto sa mnom fali, već sa 18 a ja nisam bila zaljubljena, i onda kada sam prvi put doživela sa nekim orgazam odmah sam se zaljubila. I od tada do sada stvar je slična. Da čekam da se zaljubim bila bih u vezi nikada.
ne zaljubljujem se tek posle orgazma.Pa ne znam što tako reagujete... što neko mora prvo da bude zaljubljen.
Nije to danas, od kad znam za sebe nisam bila zaljubljena u nekog s kim se nisam telesno zbližila da tako kažem. I u ranoj mladosti. Prosto nisam zaljubljive prirode. To na daljinu. Jedino u osnovnoj školi sam bila zaljubljena u jednog Peru.
I zaista sam mislila da nešto sa mnom fali, već sa 18 a ja nisam bila zaljubljena, i onda kada sam prvi put doživela sa nekim orgazam odmah sam se zaljubila. I od tada do sada stvar je slična. Da čekam da se zaljubim bila bih u vezi nikada.
Ja mogu obrnuto da kažem, da mene čudi kako se ljudi zaljubljuju u nekoga s kim nisu bili bliski. Kako mogu da se zanesu nekim?ne zaljubljujem se tek posle orgazma.