Koliko vam treba da se zaljubite?

Ja se zaljubim posle par lepo provedenih noći uz nekoga. Ako me je zadovoljio kako treba, ako mi je lepo sa njim, onda se i zaljubim.

Naravno, da li će to ići negde dalje zavisi od životih okolnosti, od toga da li je dobar materijal za vezu, da li imamo slične životne planove itd. Zaljubljenost je lepa, no može brzo i da se ugasi ako se čovek razočara nečim i sl.

Ne razumem kako možeš biti u vezi s nekim a da se nisi već zaljubio.
Ja mogu da kažem iz svog iskustva. Znači budem sa nekim jer mi se dopada. Nisam zaljubljena. Dopada mi se, želim da se zbližimo, ali ja lično ne mogu se nešto zaljubiti onako samo iz poznanstva. Ali onda kada se zbližimo, i osetim ga, onda se zaljubim.

Nije mi se dugo dešavalo da se zaljubljujem u nekog, uglavnom to biva da provedemo neko duže vreme zajedno, zbližimo se, (ja preskočim zaljubljenost), razmislim koliko smo kompatibilni i dođem do ljubavi (ako je to moguće).
Pre bih rekao da je kod mene slučaj koliko mi treba da nekoga zavolim nego da se zaljubim u nekog.
Zaljubljenost mi je idealizacija, a ljubav realna osnova.

Ja se zaljubim posle par lepo provedenih noći uz nekoga. Ako me je zadovoljio kako treba, ako mi je lepo sa njim, onda se i zaljubim.

Naravno, da li će to ići negde dalje zavisi od životih okolnosti, od toga da li je dobar materijal za vezu, da li imamo slične životne planove itd. Zaljubljenost je lepa, no može brzo i da se ugasi ako se čovek razočara nečim i sl.
Znači prvo se karamo pa se onda zaljubljujemo,ja sam očekivao da redosled bude obrnut

Pa ne znam što tako reagujete... što neko mora prvo da bude zaljubljen.

Nije to danas, od kad znam za sebe nisam bila zaljubljena u nekog s kim se nisam telesno zbližila da tako kažem. I u ranoj mladosti. Prosto nisam zaljubljive prirode. To na daljinu. Jedino u osnovnoj školi sam bila zaljubljena u jednog Peru.

I zaista sam mislila da nešto sa mnom fali, već sa 18 a ja nisam bila zaljubljena, i onda kada sam prvi put doživela sa nekim orgazam odmah sam se zaljubila. I od tada do sada stvar je slična. Da čekam da se zaljubim bila bih u vezi nikada.

Nije to danas, od kad znam za sebe nisam bila zaljubljena u nekog s kim se nisam telesno zbližila da tako kažem. I u ranoj mladosti. Prosto nisam zaljubljive prirode. To na daljinu. Jedino u osnovnoj školi sam bila zaljubljena u jednog Peru.

I zaista sam mislila da nešto sa mnom fali, već sa 18 a ja nisam bila zaljubljena, i onda kada sam prvi put doživela sa nekim orgazam odmah sam se zaljubila. I od tada do sada stvar je slična. Da čekam da se zaljubim bila bih u vezi nikada.
🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩

ne zaljubljujem se tek posle orgazma.

ne zaljubljujem se tek posle orgazma.
Ja mogu obrnuto da kažem, da mene čudi kako se ljudi zaljubljuju u nekoga s kim nisu bili bliski. Kako mogu da se zanesu nekim?

Možda vi pod zaljubljenošću smatrate dopadanje. Dopadanje je neutralna stvar, neko ti se sviđa i to, zainteresovan si. Ali to je daleko od zaljubljivanja.

Back