Колико вам је важна ''чистоћа'' код одабира партнера?

Колико вам је важна сексуална историја особе приликом одабира партнера?

• Немам став

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    22
Poruka
18.999
Добро, можда је чистоћа мало груба реч, ал' форум ради на кликове, па мора мало контроверзе мехехехех

Да се бацимо на тему.

Живимо у периоду где је морални компас мало погубљен, имам осећај да се још увек трага за правим балансом. Отприлике се табори деле у две крајности, они који су за потпуну слободу и експериментисање и њима супротстављени традиционалисти који одбацују све те вредности и гаде се на њихову помисао.

Слабо ко плива негде у средини.

Осетљива је тема, чућете различита мишљења о томе како се односити према женама, односно мушкарцима који су имали пуно/мало/ниједног сексуланог партнера пре ступања у нову/прву везу.

Моје питање за вас је, колико вам је важна сексуална историја вашег потенцијалног партнера? Да ли би на основу тога одмах направили суд и одбацили могућност дугорочног везања? Колико често постављате та питања или да ли их уопште постављате?

Сви постављају та питања. Пре или касније. Или отворено или као кроз шалу шатро, али то сви желе да знају, универзално је за оба пола.
Мени лично број није деал бреакер.
Само мојне да ми причаш да их је било две а имаш скоро четири банке, нпр.
Исто као и жене причају, мехехе

Сви постављају та питања. Пре или касније. Или отворено или као кроз шалу шатро, али то сви желе да знају, универзално је за оба пола.
Мени лично број није деал бреакер.
Само мојне да ми причаш да их је било две а имаш скоро четири банке, нпр.
Исто као и жене причају, мехехе
''Ма ти си ми други'' и ти фазони? мхехеххе

А шта, на пример, ако начујеш негде да их је имала 10 пре тебе?

Да ли ће то уздрмати твоју тачку гледишта према њој?

Ne. Jedino ako je neki ekstrem, tipa ona Anđela Mitkovski, koja se kresnula sa njih 100 do svoje 18. godine ili tako nešto.

Nije mi bitno ništa. Volela bih da je imao više njih, tj. da je proživeo. Video i ovo i ono. Ako je preterivao (svako može njega da imaaaa) def nije atraktivno. Al' bogami meni nije atraktivno ni ako nije proludovao. Jedna veza 7 godina. Nekako to nisam ja, i teško da mogu da se prepoznam.
U svakom slučaju, nema više seksanja bez prethodne posete lekaru. :mrgreen:
I da, volim da pričam o tome, samo ne u početku. Posle kad se skontamo. Onda mogu da slušam o drugim ženkama. :manikir:

Да, то су већ екстреми који сами за себе заслужују тему :lol:

To je flat out droljetina, šta ima o tome da se priča. Kako bi rekao Džim Džefriz, razlika između takve drolje i prosečne ribe je u tome što kad ga prosečna primi u bulju pomisli "Pa ovo i nije baš toliko strašno, nadam se da mu se sviđa rođendanski poklon", dok drolja pomisli "Znaš šta bi bilo dobro? Dva kurrca u bulji!".

Osim te situacije, volim da dam blanko poverenje u startu, mislim da je to zdrav način. To ispitivanje, s kim je bila, s koliko je bila.. u stvari samo služi da stekneš bolju ideju o tome kolika je verovatnoća da te prevari. A ako se brineš o tome a da nisi ni ušao u vezu...

Sto sam starija, uopste me ne zanima.
Ali zanimaju me necije bitne veze i kako je funkcionisao u njima jer tako "lociram" gde je.Istorija ne mora nuzno da bude uciteljica zivota,ali nije za zanemarivanje,s obzirom da ne tripujem da cu nesto bitno da promenim.
ako je bivsu mlatio ko vola u kupusu, znaci li to da ce i tebe? :think:

А шта, на пример, ако начујеш негде да их је имала 10 пре тебе?

Да ли ће то уздрмати твоју тачку гледишта према њој?
Zasto nameces misljenja?
Ocigledno da je tebi svejedno a 1 a 100.....
Plati indijce ili nase klikere da ti klikaju forum....i pisu poruke, nije skupo, od 220din do 1000 dinara 100 do 1000 potpuno razlicitih poruka, smislene....
Pisanje na misljenje forumasa jeste stvarno sledeci korak, posle proslog, cenzure...a mozda upali , pa se forum omasovi...

ako je bivsu mlatio ko vola u kupusu, znaci li to da ce i tebe? :think:
Pa jedan bas i nije bio najsrecniji prema bivsoj i ja sam to znala. Nije je tukao, da znam,ali to ponasanje.
Naravno da bi lik koji bije zenu sutra to pokusao sa mnom.
Ne, sa mnom se nije tako ponasao, uredno sam ga naucila da brise pod :mrgreen:
ALI u takvom odnosu sam ja stalno u stanju borbe i preje.bavanja.

Добро, можда је чистоћа мало груба реч, ал' форум ради на кликове, па мора мало контроверзе мехехехех

Да се бацимо на тему.

Живимо у периоду где је морални компас мало погубљен, имам осећај да се још увек трага за правим балансом. Отприлике се табори деле у две крајности, они који су за потпуну слободу и експериментисање и њима супротстављени традиционалисти који одбацују све те вредности и гаде се на њихову помисао.

Слабо ко плива негде у средини.

Осетљива је тема, чућете различита мишљења о томе како се односити према женама, односно мушкарцима који су имали пуно/мало/ниједног сексуланог партнера пре ступања у нову/прву везу.

Моје питање за вас је, колико вам је важна сексуална историја вашег потенцијалног партнера? Да ли би на основу тога одмах направили суд и одбацили могућност дугорочног везања? Колико често постављате та питања или да ли их уопште постављате?
kao zena koja gleda svoja posla nikada nisam postavljala takvo pitanje partneru ili bilo kome u zivotu

ipak potajno sam se nadala da je preturio više stotina ptičk kroz ruke i da je steko zavidno iskustvo u vodjenju ljubavi koje će moći da mi prezentuje kad ga odvedem u neki mrak

To je možda legitimno pitanje ako imaš 21-22, sa 35+ je prilično besmisleno. Naravno da je svaka imala neku istoriju, kao i ti što si imao neku istoriju...verovatno obostrano je bilo nekih momenata koje bi ste prećutali iz te istorije.... pa neka....ako vam je dobro u sadašnjem trenutku u vremenu koji moj bi to ugrožavali insistiranjem na takvom pitanju i dovođenjem partnerke/partnera u situaciju da vas možda slaže potpuno instiktivno i potencijalno ubacili problem u vezu gde ne bi trebalo da ga bude.
Pošto naš narod generalno voli da zabada nos u tuđe stvari od porodice do "čaršije", da je neko extrem brzo bi isplivalo i saznalo se ionako. Naročito sada kada je život on-line.

Back