gost 39034
Elita
- Poruka
- 20.782
a, sta mislis da se stvari postave ovako-da nije bas tacno da se danas insistira na ulozi sexa u nasim zivotima, vec da se danas moze slobodno govoriti kolika je uloga sexa u nasim zivotima? ima li u tome istine?Ja mislim da te ne lažu, štaviše da se i previše insistira na sexu i njegovoj ulozi u našim životima, toliko da je postalo maltene sramota nemati dobar sex, a biti zadovoljan svojim brakom. Jer se postavlja kao pravilo za sve i svakoga. Da ne skrenem u razmišljanje šta je kome dobar sex. Ni tu nismo isti.
(I da, ne citiram kada odgovaram nakon nekog, ne volim te ljisovske fore, mada bi bilo pristojno da pomenem onog čije napisano koristim da raspredem svoje. Navika iz forumaške mladosti, tada se citirao citiranog citata citirani citat i tako nekoliko puta, ružno izgledalo i zato se naučio da izbegavam. A u godinama sam kada se starih navika držim k'o pijan plota.)
ja sam, na primer, sasvim sigururna da se nase majke, a o babam i prababama da ne govorim, nisu bas smele pozaliti, mozda cak ni najboljim prijateljicama, koliko im je sex dobar, ili los...prosto je bilo "normlano" da to nije toliko "bitno"...a, jeste, bas kao sto je bitna i kolicna razmenjene neznosti, emocija, razumevanja i tolerancije medju partnerima, tako je bitno i razmena sexualnog uzivanja...jer, danas, kada znas da "imas prava" da budes sexualno zadovoljen, ili da se osetis nezadovoljan, da mozes da pricas o tome, trazis resenje, veruj mi da ce sexualno nezadovoljstvo medju ljudima naci izraz, kad-tad...kroz prevaru, frustraciju, svadju, nagomilano nezadovoljstvo...bitne su podjednako i druge stvari, ali bitan je i sex...za maximum...naravno, pricam sa svog stanovista, pa ne mogu pricati sa stanovista Tonija Blera, pobogu...i, uopste se ne stidim da priznam da mi je sex u vezi/braku bitan za 20...i da ne bih nikada ostala u vezi/braku gde je sex, recimo, ispod 15...