tamo sam gde.... Iskusan Poruka 5.327 07.04.2004. u 17:52 - koliko vam je trajala veza... #51 malo vise od godine..
P Principessa Zainteresovan član Poruka 127 08.04.2004. u 18:57 - koliko vam je trajala veza... #52 Oko desetak dana.
L LunaTic_GiRl Početnik Poruka 45 09.04.2004. u 05:13 - koliko vam je trajala veza... #53 Skoro 7 godina
nevesela Zainteresovan član Poruka 272 09.04.2004. u 11:56 - koliko vam je trajala veza... #54 10 godina
The2ndSun Zainteresovan član Poruka 380 09.04.2004. u 13:32 - koliko vam je trajala veza... #55 ) Chatovali 2 meseca videli se i kresnuli....davno je to bilo tada internet je bio i zardodish...97... hehehe lazem Nekih 15 dana u ulcinju..velika plaza.....cerka gazde i to je bilo sve
) Chatovali 2 meseca videli se i kresnuli....davno je to bilo tada internet je bio i zardodish...97... hehehe lazem Nekih 15 dana u ulcinju..velika plaza.....cerka gazde i to je bilo sve
R red belt Početnik Poruka 49 11.04.2004. u 16:04 - koliko vam je trajala veza... #56 4,5 godina, a sto je to bitno???
D d1 Domaćin Banovan Poruka 4.406 11.04.2004. u 16:15 - koliko vam je trajala veza... #57 pa i nije... cisto eto... pomalo zavidim osobama koje su izgubile nevinost u dugim vezama... nesto mislim da je to onda stvarno bilo nesto posebno...
pa i nije... cisto eto... pomalo zavidim osobama koje su izgubile nevinost u dugim vezama... nesto mislim da je to onda stvarno bilo nesto posebno...
R red belt Početnik Poruka 49 11.04.2004. u 16:20 - koliko vam je trajala veza... #58 ma to nije uopste bitno, nemoj se opterecivati time, vazno je da vama bude lepo d1: pa i nije... cisto eto... pomalo zavidim osobama koje su izgubile nevinost u dugim vezama... nesto mislim da je to onda stvarno bilo nesto posebno... Kliknite za proširenje...
ma to nije uopste bitno, nemoj se opterecivati time, vazno je da vama bude lepo d1: pa i nije... cisto eto... pomalo zavidim osobama koje su izgubile nevinost u dugim vezama... nesto mislim da je to onda stvarno bilo nesto posebno... Kliknite za proširenje...
D d1 Domaćin Banovan Poruka 4.406 11.04.2004. u 16:24 - koliko vam je trajala veza... #59 red belt: ma to nije uopste bitno, nemoj se opterecivati time, vazno je da vama bude lepo d1: pa i nije... cisto eto... pomalo zavidim osobama koje su izgubile nevinost u dugim vezama... nesto mislim da je to onda stvarno bilo nesto posebno... Kliknite za proširenje... Kliknite za proširenje... hej... ne opterecujem se... nisam dete... ucinjeno je to sto je ucinjeno i tu popravnog nema... nego eto... mogu da mastam
red belt: ma to nije uopste bitno, nemoj se opterecivati time, vazno je da vama bude lepo d1: pa i nije... cisto eto... pomalo zavidim osobama koje su izgubile nevinost u dugim vezama... nesto mislim da je to onda stvarno bilo nesto posebno... Kliknite za proširenje... Kliknite za proširenje... hej... ne opterecujem se... nisam dete... ucinjeno je to sto je ucinjeno i tu popravnog nema... nego eto... mogu da mastam