Колико вам је Џејмс Гандолфини за живота био уверљив глумац?

?

• 1/2/3/4/5

• 6

• 7

• 8

• 9

• 10

• Потпуно неуверљив

• Не гледам тај жанр

• Из кратких исечака не стекох утисак да јесте

• Биће заборављен

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Zauz

Buduća legenda
VIP
Poruka
46.296

Ето ставићу табелу кликните не било вам заповеђено јер кад год видим неки део серије имам утисак да ће неко да заврши са снимањем по тексту сценарија.

Na stranu ti debili kojih je uvek mnogo, kojima je Toni Soprano neki junak, heroj i pozitivni lik; to smo imali do sada puno, tipa u Skarfejsu, i itd.
zajednica obozavaoca Sopranos serije nazalost ima puno takvih likova... ogroman je polaritet izmedju kvaliteta serije i njene publike

Respekt za ulogu koja ga je obeležila, i respekt veliki za njega kao glumca koji ju je vrhunski doneo, mada mi treba rewind i refresh. Mislim da sam gledala samo jedan film u kom je glumeo pored famozne serije, i nije bilo do njegove glume to što sam tripovala da je Toni Soprano ušetao prosto tamo, već jer je fizički distinktivan lik, plus su se minimalno trudili da ga uopšte maskiraju.

btw kao Toni Soprano je bio maestralan 10/10
James Gandolfini's Best Scene from The Sopranos
"Amazing the range of acting here, in 3 minutes he went from a strong arm man threatening everyone in the room to looking like an old broken down man at the end, fukin brilliant acting by Gandolfini."

mali je problem sto se van tog okvira grubog i prgavog tipa nesto slabo snalazio...
Pre bih rekao da je do filma i napisane uloge, koje su bile po sablonu, ogranicavajuce, klasicne Hollywoods razvodnjene pricice, gde ni ne mozes da pokazes ne znam sta i kakvu glumu.
The Sopranos i likovi je ipak neuobicajeno napisana serija koja je i postavila nove, do tada nevidjene, standarde u industriji.

Meni je bio dobar i uverljiv u nekom manjem filmicu sa onom zenskom iz "Sainfeld"-a, ne znam sta je, mogao bih da pronadjem ako potrazim...

Poslednja izmena:
Pre bih rekao da je do filma i napisane uloge, koje su bile po sablonu, ogranicavajuce, klasicne Hollywoods razvodnjene pricice, gde ni ne mozes da pokazes ne znam sta i kakvu glumu.
The Sopranos i likovi je ipak neuobicajeno napisana serija koja je i postavila nove, do tada nevidjene, standarde u industriji.
Gde je imao i uticaj na napisanu scenu, cak i da utica na promenu lika u sceni.

Meni je bio dobar i uverljiv u nekom manjem filmicu sa onom zenskom iz "Sainfeld"-a, ne znam sta je, mogao bih da pronadjem ako potrazim...
Moguće, mada kad se pojavio u Mapetsima nakratko ja sam i dalje video samo Tonija Soprana u Muppets situaciji... nema neke nežnosti, šaljivosti koju bi trebalo da poseduje epizodista u dečijoj emisiji

Moguće, mada kad se pojavio u Mapetsima nakratko ja sam i dalje video samo Tonija Soprana
Verujem, ali to je vise do tebe.
Kada neko tako dobro odigra ulogu koja ga je oblikovala i definisala kao glumca, ocekivano je da ga ljudi onda u svemu posmatraju kroz tog lika.

Poslednja izmena:

Back