Ето ставићу табелу кликните не било вам заповеђено јер кад год видим неки део серије имам утисак да ће неко да заврши са снимањем по тексту сценарија.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zajednica obozavaoca Sopranos serije nazalost ima puno takvih likova... ogroman je polaritet izmedju kvaliteta serije i njene publikeNa stranu ti debili kojih je uvek mnogo, kojima je Toni Soprano neki junak, heroj i pozitivni lik; to smo imali do sada puno, tipa u Skarfejsu, i itd.
James Gandolfini's Best Scene from The Sopranosbtw kao Toni Soprano je bio maestralan 10/10
Pre bih rekao da je do filma i napisane uloge, koje su bile po sablonu, ogranicavajuce, klasicne Hollywoods razvodnjene pricice, gde ni ne mozes da pokazes ne znam sta i kakvu glumu.mali je problem sto se van tog okvira grubog i prgavog tipa nesto slabo snalazio...
U ovoj sceni mi je, mozda, jos i boljiJames Gandolfini's Best Scene from The Sopranos
Gde je imao i uticaj na napisanu scenu, cak i da utica na promenu lika u sceni.Pre bih rekao da je do filma i napisane uloge, koje su bile po sablonu, ogranicavajuce, klasicne Hollywoods razvodnjene pricice, gde ni ne mozes da pokazes ne znam sta i kakvu glumu.
The Sopranos i likovi je ipak neuobicajeno napisana serija koja je i postavila nove, do tada nevidjene, standarde u industriji.
A nije tako pocelo...Respekt za ulogu koja ga je obeležila, i respekt veliki za njega kao glumca koji ju je vrhunski doneo
U Meksikancu je imao super epizodnu emotivnu ulogu...btw kao Toni Soprano je bio maestralan 10/10, mali je problem sto se van tog okvira grubog i prgavog tipa nesto slabo snalazio...
Moguće, mada kad se pojavio u Mapetsima nakratko ja sam i dalje video samo Tonija Soprana u Muppets situaciji... nema neke nežnosti, šaljivosti koju bi trebalo da poseduje epizodista u dečijoj emisijiPre bih rekao da je do filma i napisane uloge, koje su bile po sablonu, ogranicavajuce, klasicne Hollywoods razvodnjene pricice, gde ni ne mozes da pokazes ne znam sta i kakvu glumu.
The Sopranos i likovi je ipak neuobicajeno napisana serija koja je i postavila nove, do tada nevidjene, standarde u industriji.
Meni je bio dobar i uverljiv u nekom manjem filmicu sa onom zenskom iz "Sainfeld"-a, ne znam sta je, mogao bih da pronadjem ako potrazim...
hahaha, kad je tačno bio emotivan... kad je izbušio onog crnca Liroja?U Meksikancu je imao super epizodnu emotivnu ulogu...Istakao se, uočljiv.
pa, on i Džulija R. ovo, ono...hahaha, kad je tačno bio emotivan... kad je izbušio onog crnca Liroja?
Verujem, ali to je vise do tebe.Moguće, mada kad se pojavio u Mapetsima nakratko ja sam i dalje video samo Tonija Soprana