lapsi
Veoma poznat
- Poruka
- 12.676
Ne samo da se svađam, nego ih prezirem iz dna duše. Čvrsto sam ubjeđena u ispravnost svoga odabira, što se politike tiče.... da se svadjate sa politickim neistomisljenicima?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne samo da se svađam, nego ih prezirem iz dna duše. Čvrsto sam ubjeđena u ispravnost svoga odabira, što se politike tiče.... da se svadjate sa politickim neistomisljenicima?
da mozes skuvala bi ih u loncu?Ne samo da se svađam, nego ih prezirem iz dna duše. Čvrsto sam ubjeđena u ispravnost svoga odabira, što se politike tiče.![]()
pametno.. ne mozes ih ubediti da grese...to zajunilo bre
@andjelijaa evo primene glagola u realnim uslovima![]()
Slažemo se...prezir je uzajaman...Ne samo da se svađam, nego ih prezirem iz dna duše. Čvrsto sam ubjeđena u ispravnost svoga odabira, što se politike tiče.![]()
Tako se ne čuva zdravlje. Što na umu, to na drumu. Time oslobađaš negativnu energiju i čistiš um, slično kao debelo crijevo.To stvarno izbegavam, cuvam svoje zdravlje.
hahahaahahahahhahaaTako se ne čuva zdravlje. Što na umu, to na drumu. Time oslobađaš negativnu energiju i čistiš um, slično kao debelo crijevo.
ne gresi samo onaj ko se u politiku ne mesa jer sve je to isti olos!pametno.. ne mozes ih ubediti da grese...to zajunilo bre
@andjelijaa evo primene glagola u realnim uslovima![]()
ti si moj covekne gresi samo onaj ko se u politiku ne mesa jer sve je to isti olos!
ja delujem neozbiljno ali slusam ljude sta pricaju![]()
Naravno. Evo jutros čistim um tobom. Šta je s vodokotlićem! Aha, malo zakočio, ali evo ...puštam vodu....Slažemo se...prezir je uzajaman...
mozda jednog dana i zenati si moj covek
![]()
Не постоји никаква свађа са политичким неистомишљеницима. Постоји само друштвена подела, на оне који подржавају једног политичара аутократу и оне који су против њега и гласали би за било кога од осталих 5-6 милиона људи који би теоретски могли да се кандидују на изборима. Чак и сам СНС као партија није проблем, јер видели смо како се променио СПС када је отишао Милошевић. Али мислим да СНС због Вучића неће преживети, он је већ уништио ту странку, као што уништава и Србију.
Унутар режима не постоји политичка свађа, а састављени су од симаптизера Хитера типа Миша Вацић који зигхајлује по Италији, до симпатизера Тита, јер до јуче је на листи био унук Броза, Јошка Броз.
Унутар опозиције такође не постоји политичка свађа и подела, јер и ту имаш десничаре и левичаре.
Политичка подела и свађа са политичким односно идеолошким неистомишљеницима ће доћи тек када се реши референдумско питање, а то је одлазак Вучића или даља агонија са њим ... дакле то је остављено за неко поствучићевско време, неко нормалније време.
@Reefer preuzmi.samo da ovog rifketa ukantamo u neki kontejner i sunce srece ce nas obasjati, na zelenoj grani sedeti![]()
Naravno. Evo jutros čistim um tobom. Šta je s vodokotlićem! Aha, malo zakočio, ali evo ...puštam vodu....![]()
Само настави да тролујеш, ја и не очекујем твоје учешће у било каквој дискусију ... а по твом начину писања, делујеш као да имаш неки психолошки дефект.
Ko zadnji kmeči, najslađe kmeči.
Pametnija si ti nego što izgledaš...Ko zadnji kmeči, najslađe kmeči.![]()
Само настави да тролујеш, ја и не очекујем твоје учешће у било каквој дискусију ... а по твом начину писања, делујеш као да имаш неки психолошки дефект.
Знам да ниси за Вучића, али ти си доказ да и у нашим редовима има ћација и да ће један одређени проценат ћација попут бубашваба преживети све, па чак и пад режима или пад опозиције, како год.
Рачунам да ће појаве попут Несторовића највише упецати ћација.
Tebe? Šta sa tobom da radim, crna ti? Hoćeš da te vodim na more?@Reefer preuzmi.
Ili moralnom.Diskusija može samo kada su sagovornici na nekom sličnom intelektualnom nivou. U suprotnom je besmislena rasprava.
Da bi bilo neistomisljenici moraju imati misljenje....a posto ga nemaju nego samo iz koristi onda napushavanje sta drugo... da se svadjate sa politickim neistomisljenicima?