- Poruka
- 130.711
... da se svadjate sa politickim neistomisljenicima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mislis da je zabranjeno otvaranje tema o drugim forumasimaNepravilno otvorena tema![]()
ko o cemu aleksa o seksuтема за ПДФ ЉИС/Психологију/спорт
nemoj engleski na cirilici![]()
Nikada se ne svađamSamo iznosim svoje mišljenje u raznim formama
![]()
ko o cemu aleksa o seksu
zato volis politku?
kazu ovde ima vise seksa nego na 3 ljisa![]()
Da, po tome si neprikosnovena - No-1 , a bilo bi zgodno da se u temi pojasni šta je svađa a šta diskusija.Nikada se ne svađamSamo iznosim svoje mišljenje u raznim formama
![]()
Da, po tome si neprikosnovena - No-1 , a bilo bi zgodno da se u temi pojasni šta je svađa a šta diskusija.
Ne uživam u svađama generalno.
To da pitamo postavljača temeDa, po tome si neprikosnovena - No-1 , a bilo bi zgodno da se u temi pojasni šta je svađa a šta diskusija.
Ja bih rekao i da ti to ne umeš.Ne uživam u svađama generalno.
Ne uživam u svađama generalno.
diskusija je kad ti kazem "u bre, kad ce deca opet u skolu, malo je previse vremena proslo"
Kao da sam te ja učiladiskusija je kad ti kazem "u bre, kad ce deca opet u skolu, malo je previse vremena proslo"
svadja "blokaderko jedna, deca nam sede kod kuce umesto da ih ucite, samo na plate mislite a zabole vas za nasu buducnost jer su deca buducnost"
eto
![]()
To stvarno izbegavam, cuvam svoje zdravlje.... da se svadjate sa politickim neistomisljenicima?
diskusija je kad ti kazem "u bre, kad ce deca opet u skolu, malo je previse vremena proslo"
svadja "blokaderko jedna, deca nam sede kod kuce umesto da ih ucite, samo na plate mislite a zabole vas za nasu buducnost jer su deca buducnost"
eto
![]()
pametno.. ne mozes ih ubediti da grese...to zajunilo breTo stvarno izbegavam, cuvam svoje zdravlje.
ja delujem neozbiljno ali slusam ljude sta pricajuKao da sam te ja učila![]()