- Poruka
- 77.521
Da ponovi koju grešku? Da popije malo na slavlju pa da sedne u kola? A kazna je 10 godina robije.Ja bih. Ne znaci da ga manje volim zbog greške koju je uradio,samo ne želim da je ponavlja i da provede život u strahu i skrivanju.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ponovi koju grešku? Da popije malo na slavlju pa da sedne u kola? A kazna je 10 godina robije.Ja bih. Ne znaci da ga manje volim zbog greške koju je uradio,samo ne želim da je ponavlja i da provede život u strahu i skrivanju.
Nije samo nego je udario nekog. Da je samo popio to ne bih ni znalaDa ponovi koju grešku? Da popije malo na slavlju pa da sedne u kola? A kazna je 10 godina robije.
Mito, ne znam imaš li decu, pitam u vezi sa ovom temom.Da ponovi koju grešku? Da popije malo na slavlju pa da sedne u kola? A kazna je 10 godina robije.
Iako će to da mu definitivno upropasti život?Bih jer mora da se suči i da otplati dug.
Nekada smo imali SAVEST.Iako će to da mu definitivno upropasti život?
Iako će to da mu definitivno upropasti život?
mislim da ovo nije tacno..daj link gde to piseNe i za krvne srodnike prvog stupnja.
To je u rangu ispovijedne tajne kao kod katolika.
Smijes skrivati vlastitu djecu i za njih lagati koliko si dug i sirok, nista ti se nece dogoditi.
U hrvatskom Kaznenom zakoniku je to clanak 303, stavak 5.:mislim da ovo nije tacno..daj link gde to pise
Pomoć počinitelju nakon počinjenja kaznenog djela
Članak 303.
(1)Tko krije ili zbrinjava počinitelja kaznenog djela za koje je propisana kazna zatvora od pet godina ili teža kazna ili mu prikrivanjem sredstava kojima je kazneno djelo počinjeno, tragova kaznenog djela ili predmeta nastalih ili pribavljenih kaznenim djelom ili na drugi način pomaže da ne bude otkriven ili uhićen,
kaznit će se kaznom zatvora od šest mjeseci do pet godina.
.........
(5)Nema kaznenog djela iz stavka 1., 2. i 3. ovoga člankakad njegova zakonska obilježja ostvari osoba koja je u braku ili koja živi u izvanbračnoj ili istospolnoj zajednici s osobom kojoj je pružila pomoć ili je toj osobi rođak po krvi u ravnoj lozi, brat ili sestra, posvojitelj ili posvojenik.
Čitam situaciju sa Mokom Slavnićem i njegovim sinom pa se pitam da li roditelji treba bezuslovno da podržavaju svoju decu ili postroji neka crta preko koje ne sme da se predje?