Koliko trebaju roditelji da podržavaju svoju decu?

Sensei

Master
Moderator
Poruka
55.671
Čitam situaciju sa Mokom Slavnićem i njegovim sinom pa se pitam da li roditelji treba bezuslovno da podržavaju svoju decu ili postroji neka crta preko koje ne sme da se predje?

3429606_collage_ls-s.jpg

To je samo uvod u raspravu. Nadam se da će neko da napiše štogod pametnije
Htela sam da pišem.
Ne pada mi napamet da o vaspitanju svoje dece pišem u temi gde se Slavnići podržavaju.
Ne poznajem takav svet, niti pratim takve budalaštine.

Zašto nisi naveo primer bolesne dece koja dobijajuiroditeljske podrške.
Ili matematičare, pobednike takmičenja,i podršci od strane roditelja.

Zar nam je rijaliti i klošari iz rijalituja životni uzor?

Htela sam da pišem.
Ne pada mi napamet da o vaspitanju svoje dece pišem u temi gde se Slavnići podržavaju.
Ne poznajem takav svet, niti pratim takve budalaštine.

Zašto nisi naveo primer bolesne dece koja dobijajuiroditeljske podrške.
Ili matematičare, pobednike takmičenja,i podršci od strane roditelja.

Zar nam je rijaliti i klošari iz rijalituja životni uzor?
takva vrsta podrške nije kontradiktorna. Naprotiv, očekuje se.

Muka je kada podržavaš dete kriminalca ili ovisnika od droge

Ne treba po svaku cenu. Ali bilo bi dobro da daš neki primer koji nije toliko očigledan, tipa krade, ubija, siluje, druži s krimosima, kada je jasno da ne treba. Čak i u takvim slučajevima roditelji ne podržavaju decu, pre bi se reklo da ih vade iz problema.
Meni je neposredna inspiracija bio Slavnić jer sam pročitao neki članak šta je radio.

Nadao sam se da će oni koji se uključuju u raspravu pisati da li bezuslovno podržavaju svoju decu bez obzira koliko radili loše ili gde je ta granica gde prestaju da ih podržavaju.

Recimo, sin ti se pripitit vraća sa nekog slavlja i slučajno udari kolima nekog i pobegne. Sin je inače dobro dete, redovan student (ili se tek oženio i ima malo dete). Da li bi ga prijavio?

Meni je neposredna inspiracija bio Slavnić jer sam pročitao neki članak šta je radio.

Nadao sam se da će oni koji se uključuju u raspravu pisati da li bezuslovno podržavaju svoju decu bez obzira koliko radiuli loše ili gde je ta granica gde prestaju da ih podržavaju.

Recimo, sin ti se pripitit vraća sa nekog slavlja i slučajno udari kolima nekog i pobegne. Sin je inače dobro dete, redovan student (ili se tek oženio i ima malo dete). Da li bi ga prijavio?
Ja bih. Ne znaci da ga manje volim zbog greške koju je uradio,samo ne želim da je ponavlja i da provede život u strahu i skrivanju.

Back