koliko ti treba da zavolis?

uvek se zaljubim na prvi pogled...mislim ovo malo puta što sam stvarno bila zaljubljena....
a da zavolim....
pa ne znam... mog sadašnjeg dečka sam zavolela za nekih mesec i po dana... možda neko misli da je rano i da je to još uvek samo zalljubljenost,ali nije...
i ja bih mislila da je rano da se zavoli da se to nije meni desilo...ali eto...u ljubavi nema pravila :)

Ja sam 3-4 puta mislila da sam zaljubljena ali ustvari je to bilo samo nevino slatko svidjanje. Ljubav na prvi pogled ne postoji, zato sto neko moze samo da te privuce fizicki na prvi pogled, a za ljubav je potrebno vrijeme. I to dosta vremena, da upoznas svaki djelic osobe koja ti se svidja. I ljubav zaista jeste jaka rijec, i mislim da nije zasluzila da se s njom razmecemo ovuda...kao sto jedan od kolega s 4uma rece...(((:

dovoljno je jedan dan.... najiskrenije.

e pa drage moje devojcice to sam i ja mislio posle tog dana kad sam upoznao devojku al sam je ipak zavoleo a to se vidi po tome da me je 3 meseca posle raskida i dalje bolelo i bio sam tuzan.... al sad smo ponovo zajedno. hvala bogu

A ONO STO SAM JA IZ MOG SLUCAJA ZAKLJUCIO JESTE DA JE NAJVECE ISKUSENJE LJUBAVI ZUDNJA ZA VOLJENIM. ne citiram nikoga to je moj licni zakljucak

Poslednja izmena od moderatora:
Ne moras zavoleti samo momka. :)

Ali u poslednje vreme cini mi se da sam ''zavolela'' trojicu. :eek:

Jednog postara,jednog decka iz zgrade do mene i jednog Nemca. :lol:

A verujem u ljubav na prvi pgled,pa mislim da je moguce zavoleti nekog i iste sekunde. (sad ajde,to je moje misljenje,ne morate sad da krenete u napad. :lol: )

I nema tu odredjenog vremena.
Pola godine,dve godine,tri...:roll: to se desi.

Ne moras zavoleti samo momka. :)

Ali u poslednje vreme cini mi se da sam ''zavolela'' trojicu. :eek:

Jednog postara,jednog decka iz zgrade do mene i jednog Nemca. :lol:

A verujem u ljubav na prvi pgled,pa mislim da je moguce zavoleti nekog i iste sekunde. (sad ajde,to je moje misljenje,ne morate sad da krenete u napad. :lol: )

I nema tu odredjenog vremena.
Pola godine,dve godine,tri...:roll: to se desi.

Znaosam ja da ti nisi cista....

Postara:hahaha: Dobro je pa nemas psa...

Pa dobro, izmedju par godina i jedne sekunde nema velike razlike...:ok:

Zavisi kako kad...Nekad se zaljubim odma u njen fizički izgled,nekad ima tog fizičkog izgleda,ali još nije to to,pa onda sledi priča,pa uticaj njenih feromona i onda se zaljubim,a treći slučajov,inače ređi je kad se uopšte ne zaljubim u njojzin fizički izgled,ali kroz dugu,dugu priču sa njojzu i upoznavanje,vidim da nam se interesovanja poklapaju i shvatim da je to to...Daklem kod mene ima 3 vrste,sa podstadijumima...

:):):):)e koliko vam treba da zavolite neku osobu?
dali je moguce da nekoga zavolis za dva dana?:?::):):):):):):):)

Ух. Неколико месеци исцрпног разговарања... :lol:

Физички изглед је мање-више битан (не небитан, али не ни пресудан) али да бих упознала психу човека треба ми више времена...

Није битно да ли је то дечко или пријатељ/ица, потребно ми је време...

Back