koliko ti treba da zavolis?

Stojane, nepristojan si. :confused:

Takođe je rekla da ne moraš zavoleti samo momka. Postoje i drugačije ljubavi... ;)

Brate(sestro) ajde neka tebe ona po ceo yebeni dan smara kako nisi smesna i cak te sa drugim profila smara tim stvarima! Bas da vidim kako bi tebi bilo!

Posalje mi neku retardiranu poruku u profil sa necijeg drugog profila i kad je syebem ona izbrise poruku! Popela mi se na **** vise!!:dash:

I da, to sam ja! Ako vam se ne svidja zabole me, samo me stavite na ignore listu i cao!:ok:

Iz kojih razloga? Ne bih rekao...nije ti bio problem da me nekoliko puta izbacis sa liste prijatelja, zasto bi to trebalo da predstavlja problem?

Ona podjebava, uzasno me nervira... I posle se kao pravda kako ona to nikad ne bi uradila, kako je ona dobrica, a posle nekog vremena opet pocne da smara:roll:

Ej, po tvojim pricama je i meni od delovao slicno meni, al' stvarno...:lol:

Ma i ja sam se dosta uozbiljio od pre god. dana...nisam vise onoliki zaebant...osim kad mozda dobiem PMS:rumenko:

A da, drug ti je sigurno najveci smeker na svetu i svaka zemska se pali na njega, zar ne?:rumenko: :mrgreen: Salim se...

Poslednja izmena:
Eto vidiš.

Drugar mi ima devojku već godinu i kusur (on 16, ona 15 i divni su) a da li se devojke lože na njega... lože, al' džaba im sve kad ono voli samo Anu. O_o :heart: Ti nisi takav sigurno. :P

Ček, porukama? Kojim?

Ne znam bas...nikad do sad nisam istinski bio zaljubljen u neku osobu. Mada sam procitao negde da je to za skorpije tako, ali pise i da ga kad zavolimo nekoga, onda ga nikad ne prevarimo... Mozda i to bude tacno. Proverice se...

Negde si pisala o nekom drugu, mozda ne o tom, ali me je na jednoj ili dve poruke podsetio na mene...

Ne znam bas...nikad do sad nisam istinski bio zaljubljen u neku osobu. Mada sam procitao negde da je to za skorpije tako, ali pise i da ga kad zavolimo nekoga, onda ga nikad ne prevarimo... Mozda i to bude tacno. Proverice se...

Negde si pisala o nekom drugu, mozda ne o tom, ali me je na jednoj ili dve poruke podsetio na mene...

Nemoj mi samo reći da su to poruke sa teme "Poslednji SMS koji ste perimili.." jer to nije taj već jedan drugi drug... khm... drug... :rumenko:

Ne verujem u horoskop ali pola familije su mi škorpije... po njima jeste tačno... mada to kažu i za lavove... za sve tako kažu... :lol:

Nemoj mi samo reći da su to poruke sa teme "Poslednji SMS koji ste perimili.." jer to nije taj već jedan drugi drug... khm... drug... :rumenko:

Ne verujem u horoskop ali pola familije su mi škorpije... po njima jeste tačno... mada to kažu i za lavove... za sve tako kažu... :lol:

Mhmmm, ne, mislim da nije sa te teme... O Nato, s'o se ne hvalis?:per:

Ma sramota, uzalud mi prodje mladost...mrzi me vise da cekam da se u neku stvarno zaljubim.

Ja sam škorpija u podznaku.:mrgreen:

My bitch...:mrgreen:

Back