Koliko su zene uvredljive

sinnke

Buduća legenda
Poruka
34.455
Svi misle da su zene osetljiva bica, medjutim one su cvrsce nego sto ih se tretira. Mogu da izdrze puno vise nego sto ljudi misle da mogu.
Kazem jednoj sto se ti i ja ne bi torbali dok ne nadjemo nesto bolje. Nije se ona uvredila, nego se smejala, i bila je maksimalna zayebancija.

Sta mislite da li danasnje vreme previse drzi zene pod staklenim zvonom?

Svi misle da su zene osetljiva bica, medjutim one su cvrsce nego sto ih se tretira. Mogu da izdrze puno vise nego sto ljudi misle da mogu.
Kazem jednoj sto se ti i ja ne bi torbali dok ne nadjemo nesto bolje. Nije se ona uvredila, nego se smejala, i bila je maksimalna zayebancija.

A što ti ne zaređaš kad te sperma udari u oči da pitaš žene redom da li hoće da se torbaju?Ženu nemaš, pa te nije briga šta će ona da misli ili uradi a ako dobiješ neku bolest samo ti si kriv.Ovako se sušiš bez veze i zalivaš pivom.

[/QUOTE
Ma, desetka za start za čoveka koji živi na točkovima!

Sinke opet te niko ne razumije a postavljas odlične teme koje vode konstruktivnoj diskusiji a ne da se odmah pohvatamo za muško ženske vratove :mrgreen:

Svaka tvrdnja zahtjeva generalizaciju pa evo ove moje: zavisi od obrazovanja, vaspitanja i životnog iskustva.
Sortiras žene po tom kriteriju u razmažene i ambiciozne i one druge ne raznmazene i borbene.
Kontenta je da obe grupe mogu podnijeti mnogo više, što se može zakljuciti iz gore navedenog.
:mrgreen:

a kako ste se zayebavali i jel ste se ipak smuvali
ne mislim da ih drži pod staklenim zvonom tj nas

Kao pristojan covek, isto reagujem kao zena iz primera...a ako mi se svidja, mislim da je zajebancija, ali neusiljena i nacin prevazilazenja prvog koraka kod upoznavanja, pa znaci videcemo....

A da li je zenama to kompliment? Zavisi, neposrednost je nacin komunikacije. ne koristim taj recnik, pa nisam siguran da li je problematican, ali mnoge zene ne vole laskanja i komplimente narocito od onih koji im se svidjaju.
Evo, tebi se izvinjavam, ako si se nasla pogodjena mojom pretpostavkom....mada mislim da bi trebalo da izbegavas da nekad budes samo svoja, a nekad predstavnik svih zena...tvrdim da ni jedna zena nije ista ni u istim situacijama, a da i ta jedna nije ista u razlicitim situacijama i ne vidim ni jednu dodirnu tacku izmedju zasebnih licnosti...mozda jedino mediokritetsku potrebu da se zadovolji misljenje mase...

Evo ja npr.
Vrlo me je lako uvrediti, jer neću da tolerišem shranja.
A ne živim pod staklenim zvonom
Nego, poštujem i očekujem isto. Ko me uvredi, astal da blista i ćao.

Kao pristojan covek, isto reagujem kao zena iz primera...a ako mi se svidja, mislim da je zajebancija, ali neusiljena i nacin prevazilazenja prvog koraka kod upoznavanja, pa znaci videcemo....

A da li je zenama to kompliment? Zavisi, neposrednost je nacin komunikacije. ne koristim taj recnik, pa nisam siguran da li je problematican, ali mnoge zene ne vole laskanja i komplimente narocito od onih koji im se svidjaju.
Evo, tebi se izvinjavam, ako si se nasla pogodjena mojom pretpostavkom....mada mislim da bi trebalo da izbegavas da nekad budes samo svoja, a nekad predstavnik svih zena...tvrdim da ni jedna zena nije ista ni u istim situacijama, a da i ta jedna nije ista u razlicitim situacijama i ne vidim ni jednu dodirnu tacku izmedju zasebnih licnosti...mozda jedino mediokritetsku potrebu da se zadovolji misljenje mase...

pa torbanje tetaka koje im zapravo nije uvredljivo i predlog... valjda mi se to nije dopalo al jebi.ga opušten je forum ko fight club
da li je to generalno problem tako nekog pitati, ne bih zabranila, a kad misliš da mora da se pristane
???

Back