moja milica
Iskusan
- Poruka
- 6.902
Sta ima manja jaja nego iz tvoje maste?
Ne nego ima vecu kittu nego sto sam ikad mogla da zamislim

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta ima manja jaja nego iz tvoje maste?
zato si na 4umu...u potrazi za manjomNe nego ima vecu kittu nego sto sam ikad mogla da zamislim![]()
zato si na 4umu...u potrazi za manjom![]()
Jel imas nesto da mi ponudis?
e..imam neke tegove za fitnessTKO za zglobove...0.5Kg jedan...povoljno
![]()
Kao deca svi imamo neke snove kakvog bi partnera voleli. Možda devojčice više nego dečaci maštaju i pričaju o tome, ali nema veze.
Dakle koliko je vaš sadašnji partner ispunjenje vaših klinačkih snova. Naravno da se kriterijumi menjaju s godinama, ali eto, da uzmemo za reper ta početna maštanja.
kao klinac i nisam imao neke kriterijume...
ja sam ozbiljan..al' ne bih se cimao za 1 par..
vidi organizuj se sa drugaricama,pa da vam donesem barem 5 pari..
onako..navlace se k'o narukvice,mogu uvek da se nose![]()
pa ne...misim...
...prvo...klinac...širok pojam...
...drugo...koko ko od nas imo izgrađeno šta oće šta neće...svima bilo bre važno da su sisate...
pa ne...misim...
...prvo...klinac...širok pojam...
...drugo...koko ko od nas imo izgrađeno šta oće šta neće...svima bilo bre važno da su sisate...
Ma pusti sad to,ajde ti nama lepo reci da li su se tvoji snovi ispunili?![]()
Kao deca svi imamo neke snove kakvog bi partnera voleli. Možda devojčice više nego dečaci maštaju i pričaju o tome, ali nema veze.
Dakle koliko je vaš sadašnji partner ispunjenje vaših klinačkih snova. Naravno da se kriterijumi menjaju s godinama, ali eto, da uzmemo za reper ta početna maštanja.
Nisam imala nikad zamišljenu sliku kako bi mi izgledao momak,pogotovo kad sam bila klinac,onda sam imala maštanja o profesesiji koja su se normalno menjala kako sam odrastala što je i normalno, msm iskreno, jest da nije lepo da to kažem na ovom pdf-u...jer skrnavim ovo mesto (ispunjeno ‚‚ljubavlju i nabojem sexa‚‚
) tako prizemnim stvarima kao što je interesovanje više za posao nego za suprotan pol ali šta ću kad sam naopaka.
![]()
Ne prihvata se ako posao nije ukljičivao seks
pa neki..ili svi zajedno
![]()