Koliko su vam se ispunili snovi

Ne nego ima vecu kittu nego sto sam ikad mogla da zamislim :mrgreen:
zato si na 4umu...u potrazi za manjom
c025.gif

Kao deca svi imamo neke snove kakvog bi partnera voleli. Možda devojčice više nego dečaci maštaju i pričaju o tome, ali nema veze.

Dakle koliko je vaš sadašnji partner ispunjenje vaših klinačkih snova. Naravno da se kriterijumi menjaju s godinama, ali eto, da uzmemo za reper ta početna maštanja.

Nisam imala nikad zamišljenu sliku kako bi mi izgledao momak,pogotovo kad sam bila klinac,onda sam imala maštanja o profesesiji koja su se normalno menjala kako sam odrastala što je i normalno, msm iskreno, jest da nije lepo da to kažem na ovom pdf-u:rumenko: ...jer skrnavim ovo mesto (ispunjeno ‚‚ljubavlju i nabojem sexa‚‚:lol:) tako prizemnim stvarima kao što je interesovanje više za posao nego za suprotan pol ali šta ću kad sam naopaka.:mrgreen::lol:

Nisam imala nikad zamišljenu sliku kako bi mi izgledao momak,pogotovo kad sam bila klinac,onda sam imala maštanja o profesesiji koja su se normalno menjala kako sam odrastala što je i normalno, msm iskreno, jest da nije lepo da to kažem na ovom pdf-u:rumenko: ...jer skrnavim ovo mesto (ispunjeno ‚‚ljubavlju i nabojem sexa‚‚:lol:) tako prizemnim stvarima kao što je interesovanje više za posao nego za suprotan pol ali šta ću kad sam naopaka.:mrgreen::lol:

Ne prihvata se ako posao nije ukljičivao seks :per:
:mrgreen:

Pa, još kao mala ispoljavala sam određene karakterne crte, koje su ukazivale na to kakav bi mi muškarac odgovarao.
Ja to nisam tad uviđala, ali su moji primetili :)
Snovi se ne ispunjavaju tek tako, sanjati se može svašta, ali pravi ispunjeni san je kad potrefiš ono što ti stavrno treba (a ne ono što misliš).

Back