Will to Power
Domaćin
- Poruka
- 3.941
Pricas o crncima i njihovim kitama, a ne mozes da ebes, interesantan slucaj.Ja vise nemam, meni se kita ne dize tako da bezim od zena cim provalim da bi mogla da mi se priblizi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pricas o crncima i njihovim kitama, a ne mozes da ebes, interesantan slucaj.Ja vise nemam, meni se kita ne dize tako da bezim od zena cim provalim da bi mogla da mi se priblizi.
U stvari zene najvise i vole taj tip muskaraca.Zene koliko ste spremne voleti coveka koji vas voli ali koji voli i svoju slobodu? Njegova sloboda je skromna, sastoji se u nizu od romantike sa cudnim zenama do druzenja za sankom itd.
Evo radim ko konj a primam ko kobila. Di si ti sta ima kod tebe?U stvari zene najvise i vole taj tip muskaraca.
Gde si bre sinke legendo, sta ima?
Sredjujem oldtajmere, slusam italo disco, uzivam. Planiram da kupim motorEvo radim ko konj a primam ko kobila. Di si ti sta ima kod tebe?
Ja sam kupio dosta ploca ovih rare. Skoro sve sam i skinuo. Ostalo je jedino ono sto bi voleo imaati ali nije bas hitno. Pa to kad stigne. Ja vozim svog colta i auto je top. Stavio sam mu good year gume, dosta su tise od nokiana. Nokian sam imao dve i po godine, napravio 2Sredjujem oldtajmere, slusam italo disco, uzivam. Planiram da kupim motor
I ja sam se zasitio mladjih automobila, preprodavao sam ih, nema koji model nisam imao bar na kratko. I kad sam se ispucao pozeleo sam da imam jedan povozan i ne previse ruzan oldtajmer i tako...sad njih sredjujem i preprodajem.Ja sam kupio dosta ploca ovih rare. Skoro sve sam i skinuo. Ostalo je jedino ono sto bi voleo imaati ali nije bas hitno. Pa to kad stigne. Ja vozim svog colta i auto je top. Stavio sam mu good year gume, dosta su tise od nokiana. Nokian sam imao dve i po godine, napravio 2
30000 km i bacio. Lak je za odrzavanje, servis sam odradim, dole na karteru kljuc 13, filter za ulje kljuc imam dva komada jedan profi jedan iz lidla. I kupio sam ceo set bakaranih dihtunga. I to je to, samo mi piccke fale. Ono mladje, jer ako moram stari auto voziti ne moram staru babu torbati
ja samo na ove u tridesetim, posle je to uzas. One brze stareI ja sam se zasitio mladjih automobila, preprodavao sam ih, nema koji model nisam imao bar na kratko. I kad sam se ispucao pozeleo sam da imam jedan povozan i ne previse ruzan oldtajmer i tako...sad njih sredjujem i preprodajem.
Sto se tice mlade zenskadije, nekako vise imam volju za one srednje ka starijem, od 35 pa na vise, da me ubijes ne znam zasto![]()
Najvise na svetu.Zene koliko ste spremne voleti coveka koji vas voli ali koji voli i svoju slobodu? Njegova sloboda je skromna, sastoji se u nizu od romantike sa cudnim zenama do druzenja za sankom itd.