sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Zene koliko ste spremne voleti coveka koji vas voli ali koji voli i svoju slobodu? Njegova sloboda je skromna, sastoji se u nizu od romantike sa cudnim zenama do druzenja za sankom itd.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, kako bolestnoE to je ono sto svi zele da njih neko voli.
Aha... , još malo, pa k'o Madonna!I ova sva neka čedna, kao da je na Tibetu rođena.
Neš se ti oženit Sinnke prijatelju.Zene koliko ste spremne voleti coveka koji vas voli ali koji voli i svoju slobodu? Njegova sloboda je skromna, sastoji se u nizu od romantike sa cudnim zenama do druzenja za sankom itd.
Ko voli, ne'k izvoli!Ma tema može da ispadne čak odličnai prenosi se na posvećenost u partnerskom odnosu.
Žene su trpele i trpe i dosta gore od ovoga to je sigurno, a i muškarci.
Ko voli, ne'k izvoli!
Aha... , još malo, pa k'o Madonna!
Ovde nije pitanje KOLIKO nego KAKO.Zene koliko ste spremne voleti coveka koji vas voli ali koji voli i svoju slobodu? Njegova sloboda je skromna, sastoji se u nizu od romantike sa cudnim zenama do druzenja za sankom itd.
Ne, zapravo-ljubav je nešto sasvim drugo.Ljubav je kad nekog volis i da ga pustis u tu neku imaginarnu slobodu jer znas gde ce se on/a vratiti...samo u JEDAN zagrljaj...iskreni
Nije s njima problem. Nikad ne govori kako se sredila, nego cekaj da te pita i onda prevrci ocima i tako stalno. Ne u stilu da lose izgleda nego kako te ne zanima. Zapamti one su sve kuje i sve ce varati ako joj tako dodje, zato je najbolje da je sto pre izgustas tako da kad te vara da te boli patkapade mi na pamet...
kad ide sa drugaricama u grad ne valja da kenjam kako se SUPER SREDILA ne valja kad se pravim ravnosusan uz "lepo se provedi cmok, ja cu da uspavam male gooze" ...aaaaaa zene ne mozes sa njima ne mozes bez njih![]()
Ne tupi, svarno nema smisla.Nije s njima problem. Nikad ne govori kako se sredila, nego cekaj da te pita i onda prevrci ocima i tako stalno. Ne u stilu da lose izgleda nego kako te ne zanima. Zapamti one su sve kuje i sve ce varati ako joj tako dodje, zato je najbolje da je sto pre izgustas tako da kad te vara da te boli patka
Ko je zatrovan. Đavo odavno zenu upotrebljava, jer da to ne radi ne bi one bile takve. Ali meni nista ne mozete jer sam vrlo dobro upoznat sa vasim demonskim manipulacijama. Zao mi je kad vidim kako radite ove uboge muske koji ne vide ni 50 posto, ali dobro. Moje je da pomognem ko zeli da vidiNe tupi, svarno nema smisla.
Za gde se sredila?
On prevrće očima kao boodala...
Šta ga ne zanima?
Je l se ovo dešava u realnom životu?
To što ste imali loša iskustva vam ne daje za pravo da savetujete druge.
Zatrovani ste i lepo vas Đavo upotrebljava, baš kako treba.
Vi niste uspeli u ljubavi, nemojte da delite savete.
Povređeni ste i otrovni.
Veruj da si ti u pitanju, ne ''mi''.Ko je zatrovan. Đavo odavno zenu upotrebljava, jer da to ne radi ne bi one bile takve. Ali meni nista ne mozete jer sam vrlo dobro upoznat sa vasim demonskim manipulacijama. Zao mi je kad vidim kako radite ove uboge muske koji ne vide ni 50 posto, ali dobro. Moje je da pomognem ko zeli da vidi
Ja vise nemam, meni se kita ne dize tako da bezim od zena cim provalim da bi mogla da mi se priblizi. Dok sam mogao torbat, za to malo sexa sam se nagutao zla boze sacuvaj. Kako jedan mudar lik rece" zeno ja ti sve verujem a ti me lazi i dalje"Veruj da si ti u pitanju, ne ''mi''.
Sad ovo može da ide u nedogled, nikakav problem...
Ti, dragi, imaš problem, što pre prihvatiš, bolje po sve nas uključujući i tebe.
Pa, u tome i jeste stvar...Ja vise nemam, meni se kita ne dize tako da bezim od zena cim provalim da bi mogla da mi se priblizi. Dok sam mogao torbat, za to malo sexa sam se nagutao zla boze sacuvaj. Kako jedan mudar lik rece" zeno ja ti sve verujem a ti me lazi i dalje"