Cro_čvarak
Iskusan
- Poruka
- 6.893
Ili će te možda imati?
Mislite da je sve samo jedan život?
Ne nije o zagrobnom životu ili reinkarnaciji.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To povlači drugo pitanje, ima li života prije smrti,?Nismo imali nijedan i nećemo imati nijedan.
This is all you can get.
Ima tuđeg života, ali nema tvog.To povlači drugo pitanje, ima li života prije smrti,?
Ne shvaćam posve, kao samo promatramo tuđe živote kao npr na društvenim mrežama i na neki način živimo tuđe živote?Ima tuđeg života, ali nema tvog.
Što se kaže kod nas u Srbiji, ljudi kroz istoriju civlizacije vazda traže "hleba preko pogače".Ne shvaćam posve, kao samo promatramo tuđe živote kao npr na društvenim mrežama i na neki način živimo tuđe živote?
Ili nešto posve drugo, treće ili četvrto?
Zasto ti je tema na Psihologiji?Ili će te možda imati?
Nisi shvatioŽivot je jedan, nema početak i kraj. Nikad nećeš napustiti ovaj trenutak u kome postoji sve. Ako misliš koliko puta sam bio u ovom fizičkom telu to sam bog zna koliko reinkarnacija ovde. Da li nas reptilijanci uzgajaju na ovoj planeti i kad umremo imaju uređaj koji naše duše vraća ovde i reinkarnira. Dakle idete ka lažnom veštačkom svetku i voala ovde si ponovo.
objasni pesniče, kojih života?Nisi shvatio
Jedan fizički život, , ali koliko zivota naše duše? Koliko smo se promijenili? Nabolje ili nagore?objasni pesniče, kojih života?
Kako znaš?Nismo imali nijedan i nećemo imati nijedan.
This is all you can get.
ja na ovo pitanje ne mogu dati adekvatan odgovor. Svaki dan se menjamo i prilagođavamo situaciji. Nisam adekvatno raspoložen da odgovorim.Jedan fizički život, , ali koliko zivota naše duše? Koliko smo se promijenili? Nabolje ili nagore?
Što bi rekao Ljubiša Trgovčević, "Javlja mi se".Kako znaš?