Koliko ste života imali

Ne shvaćam posve, kao samo promatramo tuđe živote kao npr na društvenim mrežama i na neki način živimo tuđe živote?

Ili nešto posve drugo, treće ili četvrto?
Što se kaže kod nas u Srbiji, ljudi kroz istoriju civlizacije vazda traže "hleba preko pogače".

U prevodu - imaš ovaj jedan život koji imaš, i u strahu da ga ne izgubiš, a izgubićeš ga kad tad, ti uzmeš pa izmišljaš nekakve prošle i buduće.

Nema brale, to ti je to, prihvati ili ostavi.

Zavisno o pojedincu možeš imati jedan život, možeš dva, tri, neki izuzetnim pojedinci po 4- 5 života. Ako imamo samo jedan život, to znači da se nismo makli s mjesta, zapravo tužno. Brak, razvod braka, djeca, bogacenje, financijski slom, ratna trauma, bolest, selidba sve je to novi život. Ili možda je i stjecanje mudrosti novi život. Prošli životi ostavljaju traga, ali smatram da se iz jedne točke može reći da je nastupio novi život.

Život je jedan, nema početak i kraj. Nikad nećeš napustiti ovaj trenutak u kome postoji sve. Ako misliš koliko puta sam bio u ovom fizičkom telu to sam bog zna koliko reinkarnacija ovde. Da li nas reptilijanci uzgajaju na ovoj planeti i kad umremo imaju uređaj koji naše duše vraća ovde i reinkarnira. Dakle idete ka lažnom veštačkom svetku i voala ovde si ponovo.

Život je jedan, nema početak i kraj. Nikad nećeš napustiti ovaj trenutak u kome postoji sve. Ako misliš koliko puta sam bio u ovom fizičkom telu to sam bog zna koliko reinkarnacija ovde. Da li nas reptilijanci uzgajaju na ovoj planeti i kad umremo imaju uređaj koji naše duše vraća ovde i reinkarnira. Dakle idete ka lažnom veštačkom svetku i voala ovde si ponovo.
Nisi shvatio

Back