Will to Power
Domaćin
- Poruka
- 3.941
Ja nisam zadovoljan brojkom i nikad necu biti.Zasto zene ne daju da ih se vise torba? Ja nisam zadovoljan brojkom koliko sam torbao. Trebao sam daleko vise. A vi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja nisam zadovoljan brojkom i nikad necu biti.Zasto zene ne daju da ih se vise torba? Ja nisam zadovoljan brojkom koliko sam torbao. Trebao sam daleko vise. A vi?
Ja nisam torbao više jer nisam hteo.Zasto zene ne daju da ih se vise torba? Ja nisam zadovoljan brojkom koliko sam torbao. Trebao sam daleko vise. A vi?
Ne mozes kad dobijes decu kad ti se hoce... nego se zakljucavas u kupatilo uz “tise” “valjda ce zvoniti” “sta se to cuje”Zasto zene ne daju da ih se vise torba? Ja nisam zadovoljan brojkom koliko sam torbao. Trebao sam daleko vise. A vi?
Vidis, mozda i jesam proklet i alav kada je torbanje u pitanju.Ti si bas proklet tako nezadovoljan.
Ne mozes kad dobijes decu kad ti se hoce... nego se zakljucavas u kupatilo uz “tise” “valjda ce zvoniti” “sta se to cuje”![]()
Zasto zene ne daju da ih se vise torba? Ja nisam zadovoljan brojkom koliko sam torbao. Trebao sam daleko vise. A vi?
Zato sto imamo decu od 7 i 9 godina koja non stop ulaze i izlazeVidis, mozda i jesam proklet i alav kada je torbanje u pitanju.
Sto se zakljucavas, sta ce zvoniti i sta se cuje?
Kada su u skoli i kada spavaju eto sanse za nesmetanim seksom.Zato sto imamo decu od 7 i 9 godina koja non stop ulaze i izlaze
Skola traje 2 sata, a mm je tada na poslu. Cesto i ja radim tada.Kada su u skoli i kada spavaju eto sanse za nesmetanim seksom.
Nije mozda nego jesi, lose druze jer si uvek nezadovoljan.Vidis, mozda i jesam proklet i alav kada je torbanje u pitanju.
Brale Sinke, nisi znao da se umiljavas, jer lepa rec i gvozdena vrata ce otvoriti, a onda kreces u juris, ojha,Zasto zene ne daju da ih se vise torba? Ja nisam zadovoljan brojkom koliko sam torbao. Trebao sam daleko vise. A vi?