sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Zasto zene ne daju da ih se vise torba? Ja nisam zadovoljan brojkom koliko sam torbao. Trebao sam daleko vise. A vi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, a nikog nije briga za jajaMa pustile muda i zamutili im mozak emancipacijom,frigidne na sve normalne uzitke samo daj pare i moc
Mislim da van ovih balkanskih zatucanih zemalja i dalje vole kitu aDa, a nikog nije briga za jaja
Pa dobro, i taj će reći nisam trebao onaj put da torbam.Na kraju života,svako će se pokajati zbog nečeg u smislu,trebao sam manje da pijem,trebao sam manje da trošim ili trebao sam manje da lažem...ali niko neće reći,trebao sam manje da torbam. (možda onaj sa sidom ili sifilisom)
Zasto zene ne daju da ih se vise torba? Ja nisam zadovoljan brojkom koliko sam torbao. Trebao sam daleko vise. A vi?
Pa radi na povecanju brojkeZasto zene ne daju da ih se vise torba? Ja nisam zadovoljan brojkom koliko sam torbao. Trebao sam daleko vise. A vi?
Svakom se one vracaju. Ni jedna nije tu za jednu noc.Sinke, nije važan broj žena koje si torbao.
Važno je da ti se svaka koju jesi vraćala po još.![]()
Sta ti cokces, skidaj se da torbamo.E dečaci, dečaci... cccc
Eee da bi povećao "torbanje" moraš naučiti ti da skidaš.Sta ti cokces, skidaj se da torbamo.
Ne slazem se.Sinke, nije važan broj žena koje si torbao.
Važno je da ti se svaka koju jesi vraćala po još.![]()
Ne slazem se.
Veoma je vazno koliko si torbao i da se bas svaka vracala po jos bio bi zauzet njima i ne bi bio otvoren za neke nove.
Pa zadovoljan sam..Samo kapiram da nisam trebao da budem toliko obazriv na ,,molbe" tipa nemoj brt ova se meni svidja, nemoj brt ovo je devojka od znas onog drugara, nemo ovo je sestra od itd..Jel mi neka hvala rekao JELI BRE?Zasto zene ne daju da ih se vise torba? Ja nisam zadovoljan brojkom koliko sam torbao. Trebao sam daleko vise. A vi?
nece brt uvek ima pickopacenika koji ce da vorsipuju svaki raspadbog reputacije daju li svakom opasce im cena na trziste
Valjda naucile da ne gube vreme na lose jebace.Zasto zene ne daju da ih se vise torba? Ja nisam zadovoljan brojkom koliko sam torbao. Trebao sam daleko vise. A vi?
Ko lose torba nek mu otpadne, ja najbolje torbamValjda naucile da ne gube vreme na lose jebace.