Koliko ste spremni da trpite?

Mali čičak

Stara legenda
Poruka
77.633
Ajd' da vas čujem, muškarci i žene... na šta ste spremni u vezi/braku?
Koliko dugo ste spremni da trpite?

Ako vam se partner nađe u krizi, zdravstveno/finansijskoj/psihičkoj, koliko ste spremni da ga trpite? Da li uopšte imate volje za to ili se prosto okrećete odlazite... a ti se bori sam sa sobom?

P.S. Tema naravno ima veze sa postavljačicom, u nekom ludom trenutku se nalazim, vređam ljude oko sebe i danas se zapitah, dokle se to trpi?:think:

:bye:

Recimo da ti znači JAko?

Šta bi istrpeo?
Preko kakvih reči bi prešao a preko kavih ne bi nikad?

Па трпео бих и неко звоцање, и нервозу, и тензију, али нпр када би кренуле речи типа ''кретену, идиоте, ретардирани'' , е то већ не би трпео, мсм људи те речи говоре тек тако, то сад узречица, али код мене то не пролази тек тако..

Zbog sebe nikada nisam trpela. Tj.onog momenta kada sam shvatila da trpim, ja sam prekidala agoniju.
A zbog dece bih mogla mnogo. Mislila sam da je to prazna priča, ali eto, ipak sam shvatila da deca zaslužuju mnogo više nego što sam ikad mogla zamisliti.
Mada, sad tako mislim. Nisam sigurna zapravo koliko bih i zbog njih trpela. Jer ako imaju "rasturenu" mamu, onda nema svrhe trpeti.
Tako nekako. Valjda....

Ne svidja mi se rec "trpeti"..asocira me na to da mi neko konstantno sere po glavi, a ja se moram praviti da ne primecujem. Sebe volim dovoljno da ne dozvoljavam da mi se sere po glavi.
Podneti mogu razne nedace, sve dok kod partnera postoji zelja za resavanjem, dogovaranjem i pozitivno se gleda na situaciju. Vredjanja ne volim, niti vredjam ljude, sem ako su zasluzili i mora se.

Sad, hormoni su zahebata stvar, ipak mislim da ne bi trebalo da su izgovor. Ali kad se zna tacan razlog za ispade, lakse je kontrolisati se. Mada iskreno, ne znam ni sta je pms (nakokam se lekova, legnem i pokusavam zaspati), a kamoli hormonalni ispadi..

Ajd' da vas čujem, muškarci i žene... na šta ste spremni u vezi/braku?
Koliko dugo ste spremni da trpite?

Ako vam se partner nađe u krizi, zdravstveno/finansijskoj/psihičkoj, koliko ste spremni da ga trpite? Da li uopšte imate volje za to ili se prosto okrećete odlazite... a ti se bori sam sa sobom?

P.S. Tema naravno ima veze sa postavljačicom, u nekom ludom trenutku se nalazim, vređam ljude oko sebe i danas se zapitah, dokle se to trpi
?:think:

:bye:

Uh, Čičak... nisi u ludom trenutku, nego si u periodu kada hormoni upravljaju tobom. Imam i ja nastupe i vike i plača i smeha, a najžešća sam kada se prvo isvadjam sa mužem, bez vredjanja prosto nije mi navika, ali vičem kao luda, pa onda plačem, pa se smejem, pa plačem što sam se smejala... :roll: A on to stojički podnosi i sve razume :rumenko:
nije to lud trenutak, Čičak, več trudnoća!!! I, ako ti ponašanje nije takvo inače, u regularnim stanjima, onda bi ipak trebalo razumeti. Ebi ga, ovo ipak nije regularno stanje, i ja na sopstvenoj koži to osetim, ne zove se džabe drugo stanje! Sve smo iste u tom smislu da nama hormoni upravljaju, samo se kod svake drugačije manifestuje. I prodje nakon porodjaja, ne brini ;)

Back