Koliko ste spremni biti tolerantni prema prijateljima ili dobrim poznanicima?

imao jednu drugaricu (dupla skorpija :lol:), kad god mi dolazila u staru gajbu kad je bilo neko vece drustvo, ako je neko slucajno seo na NJENO mesto na koznjaku koje je smatrala da je rezervisano samo za nju, frktala je celo vece i bila nadrkana :hahaha:

ima svakakih ljudi.
E sad si mi dao ideju za temu.. :think:

Nije se ni kod mene dobro proveo, pa posle toga samo raspreda kako
ja volim da budem šef. Autoritativna žena koja samo šefuje. :lol:
Bar pet dijagnoza mi je smislio. Ne mogu ni svih da se setim..
kod mene je procedura za sve zene..sa vrata skidanje na nulu, pa u kadu na kupanje i pranje kose, cist ves, ili japanski kimono, cigare ne smem ni da osetim a kamoli da ih vidim i onda tako sveze okupana, cila i vesela moz da sedne da divanimo :lol:

kod mene je procedura za sve zene..sa vrata skidanje na nulu, pa u kadu na kupanje i pranje kose, cist ves, ili japanski kimono, cigare ne smem ni da osetim a kamoli da ih vidim i onda tako sveze okupana, cila i vesela moz da sedne da divanimo :lol:
O bre.. Pa kad pokvari šminku, frizuru, opere sva mleka za telo, parfeme,
njoj više do života nije, a ne do divana. :lol:

O bre.. Pa kad pokvari šminku, frizuru, opere sva mleka za telo, parfeme,
njoj više do života nije, a ne do divana. :lol:
onda nema vise sta da joj sakrije laz ili krivenje u nastupu :lol:...znaci ispred mene je jedna cista i gola istina.

svi imamo mane, niko nije savrsen, a to je prvi korak ka samospoznaji. covek kad je go, metaforicki receno je duhovno normalniji. da sam psiho, samo bi takve seanse pravio, jer kad je pacijentkinja tuta nuda alla mama svi njeni velovi i maske godinama i decenijama usavrsavani ich joj ne pomazu... ko sto pokaze pravo lice kad navali gladno na nekog negro odzacara od 12 incha, al ne u tolkim stiklicama :rotf:

onda nema vise sta da joj sakrije laz ili krivenje u nastupu :lol:...znaci ispred mene je jedna cista i gola istina.

svi imamo mane, niko nije savrsen, a to je prvi korak ka samospoznaji. covek kad je go, metaforicki receno je duhovno normalniji. da sam psiho, samo bi takve seanse pravio, jer kad je pacijentkinja tuta nuda alla mama svi njeni velovi i maske godinama i decenijama usavrsavani ich joj ne pomazu... ko sto pokaze pravo lice kad navali gladno na nekog negro odzacara od 12 incha, al ne u tolkim stiklicama :rotf:
Mogli bi da otvorimo neku temu, na kojoj ne smemo da pišemo osim kad smo goli. :think:
Eksperimentalno. Baš da vidimo hoće li biti razlike.

Razumem šta hoćeš da kažeš, ali to je ozbiljno narušavanje tuđih granica.
Ako neko hoće da laže, mulja i krije nešto, pa nek mu bude. I tako to svi
vide sem njega.

Mogli bi da otvorimo neku temu, na kojoj ne smemo da pišemo osim kad smo goli. :think:
Eksperimentalno. Baš da vidimo hoće li biti razlike.

Razumem šta hoćeš da kažeš, ali to je ozbiljno narušavanje tuđih granica.
Ako neko hoće da laže, mulja i krije nešto, pa nek mu bude. I tako to svi
vide sem njega.
ma nema sta da narusavam icije granice..postavis kao modus ako hoce ok, ako nece sirok im dunav i ravan srem. jedino pravilo koje sam naucio u zivotu je da nikom ne nudi savetodavnu pomoc osim ako ti je direktno ne zatrazi, a i onda otvori cetvoro oci.

ljudi su jako zaebana roba a tek uvrnuti mozgovi koji ferceraju na nacin da ne mozes ni da naslutis sta je iza svega...zaobilazim poslednjih godina cak i najblize po tom pitanju, a znas da sam uvek bio bolji za druge nego za sebe.

Koja je granica između poznanika i prijatelja?

Poznanici su oni koje poznajemo. I sama reč to pokazuje. Sa njima ne možemo da vodimo iskrene i otvorene razgovore. Prijatelji su oni sa kojima vodimo takve, otvorene razgovore. Oni su tu u našim lepim trenucima i tu su kada smo u nekoj teškoj situaciji.

Poznanici su oni koje poznajemo. I sama reč to pokazuje. Sa njima ne možemo da vodimo iskrene i otvorene razgovore. Prijatelji su oni sa kojima vodimo takve, otvorene razgovore. Oni su tu u našim lepim trenucima i tu su kada smo u nekoj teškoj situaciji.
A śto kada neki od prijatelja poćnu se ponaśati puno lośije?

Ne samo da nisu prijatelji, nego su i izrazito neki od njih manotraźiteljski nastrojeni

Kad vidim da mi neko nije prijatelj..on odlazi iz mog života, ili ja iz života te osobe.

Nemoj da brineš o tome. I sačekaj da prođe malo vremena. Potrebno je da prođe malo vremena da bi mogao neki poznanik da ti postane prijatelj.

Kad vidim da mi neko nije prijatelj..on odlazi iz mog života, ili ja iz života te osobe.

Nemoj da brineš o tome. I sačekaj da prođe malo vremena. Potrebno je da prođe malo vremena da bi mogao neki poznanik da ti postane prijatelj.
A, ali neki ljudi zbog starih razloga jednostavno jesu joś tu u źivitu, nije lako nekog odbaciti

Back