Koliko ste realni...

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Paula

Wignerova Prijateljica
VIP
Poruka
41.289
... pri izboru partnera ?

Ne samo po pitanju izgleda već i kompletne ponude, šta nudite vi, šta nudi druga osoba?
I po pitanju iščekivanja da nađete "pravog" ili pak izboru osobe za kombinaciju?

Prave li se tu kompromisi ili se držite ucrtanih kriterijuma/želja, pa makar bili/ostali sami?

1696253442059.png

... pri izboru partnera ?

Ne samo po pitanju izgleda već i kompletne ponude, šta nudite vi, šta nudi druga osoba?
I po pitanju iščekivanja da nađete "pravog" ili pak izboru osobe za kombinaciju?

Prave li se tu kompromisi ili se držite ucrtanih kriterijuma/želja, pa makar bili/ostali sami?

Pogledajte prilog 1420629
Ubode ti mene ,..
važim za realistu u životu,.. za nekoga ko je zaista svašta radio i puno zna ( i nije skroman),.
ali sam večiti sanjar i nepopravljivi romantik,.. pa u izboru partnera msm da nisam realan,..
realno,.. i ne moram da budem,.. puno toga mogu da nadomestim, da se prilagodim,,
ali ne znam ni šta me opredeljuje za nekoga,.. nisam razmišljao na tu temu.

Zavisi od toga šta tražim?
Ako je veza tražim partnerku sličnog sklopa kao što sam ja, recimo po pitanju komunikacije, sposobnosti da provodimo vreme zajedno, sistema vrednosti, seksualno...

Ako je samo seks u pitanju, nisam baš toliko probirljiv, neki minimum mi je da je osoba bezbedna, da nije u komplikovanim odnosima i da mi deluje stabilno u glavi.

Ne pravim kompromise - za mene to znači oboje nismo zadovoljni dogovorenim.
Više gledam neku realnu osnovu po čemu se poklapamo i na tome radim, ostalo ili će doći vremenom ili nećemo zalaziti u nemoguće.

Ako se pod realnim podrazumeva racionalni izbor, onda ne.

Mislim, imam neku projekciju u glavu kako bih to voleo da izgleda, ali se na kraju uvek napravi neki kompromis.

I to je ok, jer niko od nas nije savrsen.
Cak stavise, moje licno shvatanje je da su beskompromisni ljudi samozivi.

P ja sam eksploatator ljubavnog paradoska. Dakle neka vrsta sam dublje realnosti od te opsteprihvacene od strane kucnog saveta koji se precutno i vecito suocava sa tim konfliktom izmedju spoljnjeg/fizickog/materijalnog i dusevno/ljubavno visokomoralnog.
Mislim da sam redak i dragocen jer to vidim na racionalnom i verbalizovanom nivou u odnosu na vecinu koja to oseti na nekom podsvesnom. Uzmi i kompleksnost ljudske psihe kao dodatan i neuhranjen sloj preko toga. Toliki je prostor otvoren za mene, da se ne zadovoljavam mrvicama. Naprotiv, kreiram svoju realnost.

P ja sam eksploatator ljubavnog paradoska. Dakle neka vrsta sam dublje realnosti od te opsteprihvacene od strane kucnog saveta koji se precutno i vecito suocava sa tim konfliktom izmedju spoljnjeg/fizickog/materijalnog i dusevno/ljubavno visokomoralnog.
Mislim da sam redak i dragocen jer to vidim na racionalnom i verbalizovanom nivou u odnosu na vecinu koja to oseti na nekom podsvesnom. Uzmi i kompleksnost ljudske psihe kao dodatan i neuhranjen sloj preko toga. Toliki je prostor otvoren za mene, da se ne zadovoljavam mrvicama. Naprotiv, kreiram svoju realnost.
Vaj ar ju gej??

Не могу да функционишем тако, као имам критеријуме па када се они испуне гледам да ли ме та особа и привлачи, на онај необјашњив начин.
Брате, или пукне нешто између или не. И ако се привучемо од милион фактора зависи да ли ће то и трајати, али не оцењијем особине за и против.
Знам шта ме привлачи, још боље знам
преко чега не могу али не иде то тако, да се поредимо да ли смо партија. Нисмо на пијаци.

Prvo ti se svidja.
Sastavis kodeks, zatim ide provera doticne po svim pitanjima. Ko u aop, administrativna obrada podataka samo na malo drugačiji nacin. Potom u kvadratice tvog kodeksa pises plusiće ili minuse...

Ako ima 70 % plusića daješ šansu dalje.

Prvo ti se svidja.
Sastavis kodeks, zatim ide provera doticne po svim pitanjima. Ko u aop, administrativna obrada podataka samo na malo drugačiji nacin. Potom u kvadratice tvog kodeksa pises plusiće ili minuse...

Ako ima 70 % plusića daješ šansu dalje.
Svaka čast :)..
Avanzovao si u administratore i u administraciju?..
msm provera ide automatski,.. i sa krstićima i bez ,.. +++
:cool:
-------------------------------
Ili ove što bi (ili su) u administraciji, automatski su ti na nišanu ;)

Svaka čast :)..
Avanzovao si u administratore i u administraciju?..
msm provera ide automatski,.. i sa krstićima i bez ,.. +++
:cool:
-------------------------------
Ili ove što bi (ili su) u administraciju, automatski su ti na nišanu ;)
Noc je, kasno je pa lupetas prasta ti se

Spomenuh aop a on se dohvatio krste ljisa i....

Aman čoveče.

Ako ti gledas ovu temu po kandidakinjama ovde, onda cu ti reci samo jedno

Obesi se o krivu krusku

Back