Koliko ste puta do sada...

pazi sad ovo?onaj ko i uradi nesto o tome javno govori ,a onaj ko bi platio ne sme da kaze na forumi sta ima nego meni salje ovakve PP
Sastoji se iz dva dela,izvinjavam se unapred ako je nejasna.Ipak mora da se zna ko su muskarci a ko amebe!

Od: milanivk Za: 2care2 Poslato: Čet, 11. avgust 2005 9:27
Naslov: ops Citirajte privatnu poruku
moze pusenje za 3000$i lizanje cmara,jel odgovara ?
Dobices novac unapred,poslacu auto po tebe.Ostavicu br. u sledecoj PP.Inace radim u telekomu!zovem se milan
Pozdrav lepotice!

PLESsitnihDEMONA:
Ugolavnom je jeftinije lepo nekoj ribi platiti za sat sexa,nego nekoj drugoj platiti pice.Ovo prvo zna da bude mnoooogo jeftinije! Plcanje sexa je jedan od jeftinijih stvari u zivotu.
Sto rece jedan moj bivsi profesor filozofije..."sve sto se placa parama nije skupo". :wink:
hehe... Ovde kod mene to kažu - džaba je najskuplje :lol:
mada se ne odnosi uvek na sex :?

kada sam bio srednjoskolac..mnogo mi je bilo zanljivo da idem po javnom kucama...niko ne moze da skonta kako su kurave zanimljive...kao licnosti...a i znaju u krevetu...verovatno zbog iskustva...a kasnije kad sam radio po hotelima na kopu i moru...dobijao sam ponekad neke ponude od zena...poneke sam i prihvatio...tako da nemam nista protiv toga...posao ko i svaki drugi...jos otkad su izmislili kondom....

2care2:
pazi sad ovo?onaj ko i uradi nesto o tome javno govori ,a onaj ko bi platio ne sme da kaze na forumi sta ima nego meni salje ovakve PP
Sastoji se iz dva dela,izvinjavam se unapred ako je nejasna.Ipak mora da se zna ko su muskarci a ko amebe!

Od: milanivk Za: 2care2 Poslato: Čet, 11. avgust 2005 9:27
Naslov: ops Citirajte privatnu poruku
moze pusenje za 3000$i lizanje cmara,jel odgovara ?
Dobices novac unapred,poslacu auto po tebe.Ostavicu br. u sledecoj PP.Inace radim u telekomu!zovem se milan
Pozdrav lepotice!

Hihihi nije valjda milance takav...meni je ovih dana pis'o ali je bio pristojan... :)
Znaci, 300 zelembaca(tako si prvo napisala, verovatno si greskom dodala nulu)...hm...malo je...ja bez hiljadarke ne ustajem iz krevata...necu da odgovaram... :lol:

Back