- Poruka
- 1.753
АХАХАХАХАХААХАХАХААААААААААInače, mogu oni da traže šta hoće... ono što dobiju je uglavnom daleko od njihovih želja...
I to je jedini razlog zašto je toliko otužno to što traže... na kraju dobiju ono što im damo.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
АХАХАХАХАХААХАХАХААААААААААInače, mogu oni da traže šta hoće... ono što dobiju je uglavnom daleko od njihovih želja...
I to je jedini razlog zašto je toliko otužno to što traže... na kraju dobiju ono što im damo.

ja znam lika koji je sahranio 2 ili 3 zene, sve rak grlica materice, inace lika zovu kubura))))))

- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
e šalim se, nije smešno... gružanine izvini se dami, ona nije takva. ozbiljno.

Ju ta situacija je jako tužna... mnogo više zato što su se poodavno smrežurali, a prave gluposti k'o mlađani momci...
Ajde.... ona je bar slobodna bakuta...
A čini mi se da je on oženjen deka...
Užasi promiskuiteta...![]()

......Bas kao sto je seksualnli zivot jedne zene potpuno nebitna cinjenica drugoj heteroseksualnoj zeni...Moje pitanje je da li drustvo i muski deo populacije na isti nacin (negativan) percipiraju i kvalifikuju muski promiskuitet?...Da li si cuo za aferu Mrkonjic-Bekuta?...
![]()
mislis samo ono sto imate samo ono sto i trazeInače, mogu oni da traže šta hoće... ono što dobiju je uglavnom daleko od njihovih želja...
Ne bih se slozio, zene kad se vrijedjaju prvo krenu sa kur,va pa onda sta stignu dalje. Vi isto gledate koja je sa kim i koliko ih je promjenila pa joj na osnovu toga sudite. Promiskuitet je jednostavno losa osobina za zenu posmatrano od oba pola.
jutros nula partnera, za sada.
odo na poso, pa sta bude

Inače, mogu oni da traže šta hoće... ono što dobiju je uglavnom daleko od njihovih želja...
Jesi nekad cula za izreku.Svet je mali.Ako ne zelis da pricas,samo znaci,ok.Idemo na drugaciji pristup....OK...Ukoliko nijedan nije siguran u odgovor koji je dobio, cemu postavljanje pitanja?...Ukoliko ga zanima toliko da se upusti u istrazivanje i proveravanje partnerkine intimne proslosti - o kakvim je motivima rec?...Kako je tacno moguce saznati broj necijih intimnih partnera, ukoliko nije rec o osobi koja je zivot provela u istom, veoma skucenom, okruzenju, pa i tada?...Sustinu osobe ne determinise broj seksualnih partnera...Spoznaja tudje licnosti je proces za koji je potrebno vreme i posvecenost, ne islednicki odnos prema njenoj proslosti koja ce, ukoliko je odnos kvalitetan i ima potencijala, svakako vremenom postati dovoljno transparentna za partnera...Koliko su pozitivne emocije koje se zasnivaju na imperativu da se takav, beznacajan, podatak sazna po svaku cenu?...
- - - - - - - - - -
...Cak i ako ti ne zelis da pricas o tome?...![]()
promiskuitet je losa osobina u slucaju oba pola
niti zene ozbiljno uzimaju promiskuitetne muskarce, niti muskarci zene koje su to izabrale kao svoju seksualnu orijentaciju
Prosjecna zena bi se prekrstila i lijevom i desnom kad bi naletila na nevinog momka od 25+godina vjerovatno bi ga smatrala luzerom.
Majku mu, kad je već priroda/stvoritelj (izabrati po sopstvenom nahođenju) napravila kiks time što nije opskrbila ženu nekim meračem koji bi brojao sve ulaske stranih tela, ne računajući valjda da postoje i muškarci koji vrednost jednog ljudskog bića, te mentalnu, seksualnu i emotivnu kompatibilnost mere brojkom telesa sa kojima se ista valjuškala po krevetu, kud ne izglasaše barem neki zakon kojim bi bila ubavezna ugradnja istog.
Banana država, nema šta.
Pa brate ne znam sta si hteo da kazes ali mislim da bi se svaka osoba prekrstila.Kao da bzaa svedskim stolom ostanes gladan,tj.nista ne pojedes.
Meni ovo sve nema smisla,nekako mi ispada da se vi zene stidite svoje proslosti i nekako vidim veci problem kod vas nego kod muskaraca.To je kao ono kad se danas pojavi zena koja se ubi pokusavajuci da dodje do jednakosti polova a opste poznata cinjenica da su pametne zene uvek vodile svet.I dobijes samo da se muskarci malo trgnu.Totalna kontradiktornost i uvek se slatko nasmejem.Majku mu, kad je već priroda/stvoritelj (izabrati po sopstvenom nahođenju) napravila kiks time što nije opskrbila ženu nekim meračem koji bi brojao sve ulaske stranih tela, ne računajući valjda da postoje i muškarci koji vrednost jednog ljudskog bića, te mentalnu, seksualnu i emotivnu kompatibilnost mere brojkom telesa sa kojima se ista valjuškala po krevetu, kud ne izglasaše barem neki zakon kojim bi bila ubavezna ugradnja istog.
Banana država, nema šta.

Meni ovo sve nema smisla,nekako mi ispada da se vi zene stidite svoje proslosti i nekako vidim veci problem kod vas nego kod muskaraca.To je kao ono kad se danas pojavi zena koja se ubi pokusavajuci da dodje do jednakosti polova a opste poznata cinjenica da su pametne zene uvek vodile svet.I dobijes samo da se muskarci malo trgnu.Totalna kontradiktornost i uvek se slatko nasmejem.
Problem je sto se vecina zena ne moze pomiriti sa cinjenicom da su takve stvari jos uvijek bitne da jos nismo evoluirali u neki visi oblik svijesti.
- - - - - - - - - -
Pa da i muskarci bi se prekrstili jer se od nas ocekuje da budemo frajeri da povaljujemo sto vise.
a najsmešnije od svega što u odbranu promiskuiteta u žena najviše skaču ove što su ih imale dvojicu trojicu, nevine ko bebe
- - - - - - - - - -
pa da. meni kad bi žena 'zamerila' na broju recki samo bi se slatko nasmejao.
Ne kapiram,ko to od mene ocekuje da povaljujem sto vise,a primetio sam samo da se od mene ocekuje da budem muskarac.
Ne kapiram,ko to od mene ocekuje da povaljujem sto vise,a primetio sam samo da se od mene ocekuje da budem muskarac.
Ne bih se slozio, zene kad se vrijedjaju prvo krenu sa kur,va pa onda sta stignu dalje. Vi isto gledate koja je sa kim i koliko ih je promjenila pa joj na osnovu toga sudite. Promiskuitet je jednostavno losa osobina za zenu posmatrano od oba pola.

...Pitala sam da li je muski promiskuitet drustveno, a pre svega od strane muskog pola, percipiran kao negativnost i kvalifikovan na isti nacin kao zenski...![]()