koliko ste partnera priznale sadasnjemu ?

partneru kazem da mi je ...

• prvi - drugi .

• iskreno kazem broj .

• nista ja ne prizanjem .

• ostala sam sa prvim .

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
meni ona nije nesto posebno simpaticna
a ni antipaticna
al ne volim etiketiranje, pogotovo negativno nekoga bez ikakvog argumenta
ajde daj mi makar jedan razlog zbog kojeg nekog etiketiras kao fufu[/QUOTE]

Ma pusti ga. Nećeš dobiti valjani odgovor. Reč fufa je subjektivan izraz. Sve zavisi od percepcije onog ko ga koristi, pa ti sad vidi da li ti se isplati da sa svakim gubiš vreme razglabajući na tu temu.

forumska fufa?

...Nisam tvrdila da su u pitanju velike ljubavi i ozbiljne veze, vec cinjenica da muskarci i te kako masovno imaju intimne relacije sa zenama koje su bile ili jesu sa njihovim prijateljima...Uzgred, 'neobavezno trpanje' je normalno samo za muskarce ili i za zene?...Koliko prosecan muskarac promeni, neobavezno seksualnih partnerki pre ozbiljne veze ili braka za koji trazi netaknutu ili nepromiskuitetnu partnerku?...

Ja sam rekao da ne bi bili u vezi sa tom djevojkom, nisam rekao da je ne bi i oni opalili. Nisu muskarci krivi sto postoje dupli arsini vec zene koje ne prepoznaju muski promiskuitet kao nesto lose.

Šer: Više se ne dopadam muškarcima
Tanjug | 01. avgust 2013. 20:30 | Komentara: 0

U 67. godini, poznatoj glumici i pevačici Šer je sve teže da nađe partnera. Ona je priznala da se izgleda više ne dopada muškarcima

jos bi da se zabavlja? zali se?

- - - - - - - - - -

ok
sta je razlog da nekog nazoves forumskom fufom?

nisam nazvao stavio sam znak pitanja

na sarm uvek idem sarmom. ti ne?

U 67. godini, poznatoj glumici i pevačici Šer je sve teže da nađe partnera. Ona je priznala da se izgleda više ne dopada muškarcima

- - - - - - - - - -

nisam nazvao stavio sam znak pitanja

na sarm uvek idem sarmom. ti ne?

ser sa svim operacijama koje uradila na sebi, izgleda kao zmaj i u 67-oj
sto se ne bi zabavljala i sa 70?

a one koje ne smatram vrednim dijaloga odignorisem i preskocim, ne etiketiram ih kao fufe
ali mi nisi odgovorio - sta je to zbog cega nekoga tako javno etiketrias kao fufu?

tema mi je onako, nebitna_____________:bye:

ja sam gubio respekt za mnogo bolje ribe od te osobe

al da ti odgovorim, svaki je sex dobar osim neiskrenog, kada fufa na osnovu razmene svoje robe zeli da postigne nesto na tudju stetu. tako nekako

- - - - - - - - - -

ser sa svim operacijama koje uradila na sebi, izgleda kao zmaj i u 67-oj
sto se ne bi zabavljala i sa 70?

a one koje ne smatram vrednim dijaloga odignorisem i preskocim, ne etiketiram ih kao fufe
ali mi nisi odgovorio - sta je to zbog cega nekoga tako javno etiketrias kao fufu?

bice da sam tgi odgovorio, ali ne onako kako ti zelis pa da nastavis da mene nevinog ovde cerecis.

ta osoba na prvo je zelela sda nesto postigne tim izjavama, a takva uizjava javne osobe nije zabelezena u nas. dakle ona nesto zeli da postigne i ne bira sredstva pa i provokaciju uobicajneog morala.

ako ti podrzavas sex sa petoricom - samo je to u pitanju- i ako tebi pase, mene bas briga dok ne pricas o tome na dnevniku

bice da sam tgi odgovorio, ali ne onako kako ti zelis pa da nastavis da mene nevinog ovde cerecis.

ta osoba na prvo je zelela sda nesto postigne tim izjavama, a takva uizjava javne osobe nije zabelezena u nas. dakle ona nesto zeli da postigne i ne bira sredstva pa i provokaciju uobicajneog morala.

ako ti podrzavas sex sa petoricom - samo je to u pitanju- i ako tebi pase, mene bas briga dok ne pricas o tome na dnevniku

vidi , sad ti i ja caskamo o svemu i svacemu..
i posle pola sata dotakmeo se i musko zenskih odnosa i ja te pitam - kad bi imao, koja bi bila tvoja seksualna mastarija?
i sta bi mi ti odgovrio?

mislim da je tema otisla predvidjenim tokom

zene, obicne, brane zene sa velikim brojem partnera. doduse iz nepoznatih razloga

muskarci, koji vole sto vise, pokusavaju da kazu da su bolje zene koje nisu kao stolica, da moze ko god hoce

povlacim se jer ne mogu da doprinesem temi, a ne zelim da pisem sve sto znam i to jos ozbiljno,

...Muskarci prepoznaju muski promiskuitet kao nesto lose?...Drustvene norme takodje?...:)

Mislim da je sexualni zivot jednog muskarca potpuno nebitna cinjenica drugom heterosexualnom muskarcu. Sto se tice drustvenih normi tu nije nista afirmativno, vjerujem da ugledne licnosti tipa politicari ili naucni radnici ne bi prezivili neosteceni neku sex aferu.

mislim da je tema otisla predvidjenim tokom

zene, obicne, brane zene sa velikim brojem partnera. doduse iz nepoznatih razloga

muskarci, koji vole sto vise, pokusavaju da kazu da su bolje zene koje nisu kao stolica, da moze ko god hoce

povlacim se jer ne mogu da doprinesem temi, a ne zelim da pisem sve sto znam i to jos ozbiljno,
[video=youjUYYOs[/video]

ja ne branim kao zena nikoga
samo imam stav da svako ima pravo na izbor i da zbog toga niko nema pravo da ga/je osudjuje

ja znam muskarca koji je izuzetno pozeljan i promiskuitetan
iz njegovog ugla - on zene voli i zeli da bude sa sto vise njih
iz mog ugla, postujem njegov stav, ali sa njim ne bih nikad bila iz razloga sto ne ispunjava moje kriterijume za osobu sa kojom zelim da delim svoju privatnost i emociju
i ne osudjujem i ne ogovaram onu koja ga je s takvim njegovim stilom zivota prihvatila
znaci, ne mislim da je muska ku..r,va

• Podržavam
Reactions: 27E
Mislim da je sexualni zivot jednog muskarca potpuno nebitna cinjenica drugom heterosexualnom muskarcu. Sto se tice drustvenih normi tu nije nista afirmativno, vjerujem da ugledne licnosti tipa politicari ili naucni radnici ne bi prezivili neosteceni neku sex aferu.

...:)...Bas kao sto je seksualnli zivot jedne zene potpuno nebitna cinjenica drugoj heteroseksualnoj zeni...Moje pitanje je da li drustvo i muski deo populacije na isti nacin (negativan) percipiraju i kvalifikuju muski promiskuitet?...Da li si cuo za aferu Mrkonjic-Bekuta?...:)

...:)...Bas kao sto je seksualnli zivot jedne zene potpuno nebitna cinjenica drugoj heteroseksualnoj zeni...Moje pitanje je da li drustvo i muski deo populacije na isti nacin (negativan) percipiraju i kvalifikuju muski promiskuitet?...Da li si cuo za aferu Mrkonjic-Bekuta?...:)

Ju ta situacija je jako tužna... mnogo više zato što su se poodavno smrežurali, a prave gluposti k'o mlađani momci...
Ajde.... ona je bar slobodna bakuta...
A čini mi se da je on oženjen deka...
Užasi promiskuiteta...:lol:

Back