Koliko ste lajkova imali najviše?

Koji je vaš rekord osvojenih lajkova?
Bilo na jednoj slici ili nekom statusu na fb-u?

To govori koliko ste popularni u društvu.

Ti si brate paćenik. Što bi rekli: ''Niđe veze druže''. Lično imam prijateljicu, koja ima 5000 prijatelja na FB, a uživo skroz povučena. Ja je pitam ono iz radoznalosti: ''Šta će tebi toliko prijatelja, pa 90% ih ne poznaješ.''. Dobijem odgovor: ''Ma neka ih, dobri su, lajkuju mi slike i statuse.''

odlična cifra, 50ak lajkova mogu imati samo popularniji likovi. pogotovu je za muškarca to ogroman uspeh.

ja bih i sa 10 bio presrećan, ali nema, niko neće da klikne

- - - - - - - - - -

verovatno i sam dosta lajkuješ pa ti se deo lajkova vraća
ako ti je to toliko vazno, lajkuj i ti njihove statuse i slike, napisi neki laskavi komentar, prati ko ti vraca lajkove i onda posebnu paznju obrati na njih :lol:
tako se trguje, a ne ovako kao sto ti radis :lol:

Cesto nula, ponekada 1-2, jako retko 3. To je bilo dok sam izbacivao statuse, sada ni to ne radim, jednostavno drzim svoj privatni zivot odvojen od online zivota.
Veoma sam nepopularan na netu a i ovako.

Mislim da je to klasicno hranjenje ega, malo i neki kompleksi kod ljudi, ali ok, manjka ljudima samopouzdanja nekada, svi zele lepu rec, da im neko potvrdi njihovu vrednost da im kaze "e pametana si, lepa, zanimljiva osoba". Svi to volimo da cujemo, i zeznuto je kada nam to nikad niko ne kaze, osetimo se usamljeno, ili kao da manje vredimo. Meni bi vise znacio kompliment i lepa rec neke osobe do koje mi je stalo i cije mi misljenje mnogo znaci, nego da mi njih 50 lajkuju status.

znači večita margina....
kako da postanemo popularni, zvezde, slavni.... to me interesuje
nemam neke talente, kvalitete, ne znam kako da izvedem da me ljudi prepoznaju na ulici, da hoće sa mnom da se slikaju

Postani politicar, pa ces biti slavan poznat... Kad su mogle raznorazne bitange,klosari i nepismeni vojvode dogurati do vlasti moze svako...
Vidi naseg premijera kao iz mladjih dana kao autsajdera a vidi ga gde je sad...

najebacete.jpg

odlična cifra, 50ak lajkova mogu imati samo popularniji likovi. pogotovu je za muškarca to ogroman uspeh.

ja bih i sa 10 bio presrećan, ali nema, niko neće da klikne

- - - - - - - - - -

verovatno i sam dosta lajkuješ pa ti se deo lajkova vraća

Nacin da dobijes dosta lajkova.

- Lajkuj ljudima koji vracaju lajkove
- Fotosopiraj svoje slike
- Slikaj se u odelu
- Slikaj se sa nekom decom
- Slikaj se na moru
- Slikaj svoju diplomu
- Slikaj se sa mackom ili kerom
- Slikaj se sa nekom dobrom pichkom

i imaces vagon lajkova. **** ja taj profil u kome riba ima 3000-5000 prijatelja a ima 50-100 lajkova na slici.

Inace, nemoj da se opterecujes sa time, to je cista glupost.

Poslednja izmena:

Back