Koliko ste inicijativne kad vam se neko dopada?

Ускочио си на пола дискусије...остало ниси ни читао. Кад прочиташ све, биће ти јасно

Кад научиш да не ускачеш упола разговора, и пуцаш прво па онда постављаш питања, тад ће ти се смучити твој овдашњи приступ стварима и људима. :per:

to mi je manir...uletim i izletim, kada vas postane previse. msm, ne mogu ni ja da budem 24 sata potentan. :per:

Koliko ste inicijativne i koliko stvari 'uzimate u svoje ruke' kad vam se neko dopada?
Koliko inicijative preuzimate da ostvarite prvi kontakt sa momkom koga ne poznajete? A koliko kad se vec upoznate i osetite 'iskrice'? Da li vam je bitno ko inicira vidjenje, pice, druzenje, izlazak?

Moj drugar je popizdeoo jer je za dva vikenda prisao četri puta,naravno sve različitim devojkama,svaka ga je gledala bar sat vremena pre toga,smešila se i ostala sranjaa a svaka je imala dečka minimum godinu dana...sad je reko:"Nek se nose u kuracc,ne prilazim vise ni jednoj."

Moj drugar je popizdeoo jer je za dva vikenda prisao četri puta,naravno sve različitim devojkama,svaka ga je gledala bar sat vremena pre toga,smešila se i ostala sranjaa a svaka je imala dečka minimum godinu dana...sad je reko:"Nek se nose u kuracc,ne prilazim vise ni jednoj."

Sta ce tek biti s njim kad omatori ako se vec sad smorio. :lol:

Ma iznervirao se čovek...kaze sinoc u gradu:"Sta me gleda koji kuracc ako ima decka,jeboo je decko."

Pa dobro, ako cura ima decka nije sugava, je li, moze da gleda, da ocijuka, da flertuje, nije ni decko bogom dan da se ne moze zameniti drugim, to je bar lako, uostalom ne mora decko ni da zna da se gledaju jos neki momci, i ne samo gledaju. :D Sto rece jedan pametan covek: "neka, i bolje sto ima decka, on ce da je izvodi, a ja cu da je..." :)

Тај има мууда али не баш много мозга. Да је чекао на знак, успешност би му била далеко већа. Бар 80%. Мада и то је метод: идеш по систему случајних узорака...па кад упали. Једном ће упалити сигурно. Глупо би му било да сад одустаје, кад је већ дошао на домашај...један од следећа два случаја би требао да успе. Ово по закону вероватноће. Само да не буде курјава (та што прихвати позив за пиће!)...хехе

Poslednja izmena:
Pa dobro, ako cura ima decka nije sugava, je li, moze da gleda, da ocijuka, da flertuje, nije ni decko bogom dan da se ne moze zameniti drugim, to je bar lako, uostalom ne mora decko ni da zna da se gledaju jos neki momci, i ne samo gledaju. :D Sto rece jedan pametan covek: "neka, i bolje sto ima decka, on ce da je izvodi, a ja cu da je..." :)

Nije moj drugar iz te price...ne dira tudje.

A iznervirao se jer kojoj je god prisao ona ga je gledala a zauzeta...

A iznervirao se jer kojoj je god priso ona ga je gledala a zauzeta...

Давала му сигнале, а онда га корпирала?? И тако 4 пута за редом код 4 различите женске??
Чуј, овде нешто смрди. Ај да поверујем да је једна била овца, али све 4..мало теже. Јел он сигуран да му на челу није писало: ЈА САМ БУДАЛА, и са бројем телефона угравирано??

Koliko ste inicijativne i koliko stvari 'uzimate u svoje ruke' kad vam se neko dopada?
Koliko inicijative preuzimate da ostvarite prvi kontakt sa momkom koga ne poznajete? A koliko kad se vec upoznate i osetite 'iskrice'? Da li vam je bitno ko inicira vidjenje, pice, druzenje, izlazak?
Inicijativa za momka kog ne poznajem? Pa kako će da mi se dopadne? Ono kao ugledam ga i odmah FLASH - padam u nesvest od zaslepljenosti njegovom lepotom? :zcepanje:
Sorry, ali ne u ovom životu.
Iskrice osetim samo prema muškarcima koje poznajem duže jer treba vremena da mi se neko dopadne.
Inicijativa sa moje strane je suptilno-agresivna: mašem perjem, ispuštam zvuke i privlačim ga ljubavnim zovom. Ne može da omane.

Nije mi bitno, pa ako ocenim da imam sanse pocnem ljubavni zov. :lol: Ako mi se tip dopadne ne ustrucavam se da prva pisem ili pozovem na kafu i slicno, ali ne radim to za svaki izlazak vec racunam da je lopta prebacena i cekam da naredni put on zove (i vidim da li je zainteresovan). :cool:
pa zarumenim se ko bulka, krenem histericno da trepcem i udaram rucicama po mom vrelom celu i zadihanim grudima, i tako dok ne vidim penis a onda se onesvestim :(

:zcepanje:

Back