stvarno sam mislio da je reč o penisima...ljubavi u životu? Da li ste sa svakom tom ljubavlju imali seksualni odnos?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
stvarno sam mislio da je reč o penisima...ljubavi u životu? Da li ste sa svakom tom ljubavlju imali seksualni odnos?
To je i bila namera postavljačkinjestvarno sam mislio da je reč o penisima
To je lepo Kapor napisao a Rade i Sonja odigrali:Jednu neostvarenu iliti platonsku u srednjoj, i jednu ostvarenu ljubav...
I sta ostaje posle ljubavi
Nista
Skroz si u pravu.... Znam tu pesmu, zbog nje sam i napisala tako.............To je lepo Kapor napisao a Rade i Sonja odigrali:Opet, ne bi bilo bolje da je nije ni bilo.
Ja bih to pre uporedio sa sjajnim koncertom: prošao je, ne možeš više isto čuti (osetiti), ali ostaje sećanje na nešto izuzetno i na to kako si se osećao-la tad.
Boze, naravno da ima vise ljubavi u zivotu. Jeste li vi budale? Neke su vece, neke manje. eto, to je moj stav...
Ova rec''naravno'' vam je sigurno izazvala iritantnost. Razmislite malo dublje, videcete da zivot nije crno-beo...
Zasto sve morate da posmatrate kurvanjski? Ne znam ko je ovde plitkog razmisljanja, vi ili ja...
Nije sve crno-belo u zivotu. Nije sve eto tako je. To je prilicno zatucano razmisljanje. Nemoguce je da niste nikog do sada voleli do 30. godine! Pa vi ste bezdusnici, ljudi bez srca, psihopate, balvani! I ja mislim da ovo nije kurvanjsko razmisljanje.