Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Kucni prijatelj koji je bio kod nas u gostima punih sedam dana, puni pansion, sad oko devet ima let za Svedsku gdjeinace zivi.
Znači, jutros sam se rodila ponovo
Kucni prijatelj koji je bio kod nas u gostima punih sedam dana, puni pansion, sad oko devet ima let za Svedsku gdjeinace zivi.
Znači, jutros sam se rodila ponovo
Ma nije, izgleda. E, al je problem što je došao što se ono kaže baš, baš sa obrazom i sad mi nekako bzvz što se radujem što je otišao, a radujem se što jest, jest
Moji roditelji su onomad od kuce bili napravili autobusku stanicu.
Ja goste primam na kafu i kolacce...
I to ne mnogo njih a sve po dogovoru bez upadanja nenajavljeno.
Verovatno traume iz detinjstva...
ili samo cenim svoj mir...
Nisam gostoprimljiv, nemam skoro nikad goste, sve se desava u kafani,restoranu, neko dodje i dok me ceka da idemo u kafanu popije pivo ili ponekad spontano iz kafane navrati kod mene.Nikad ne nudim hranu.
Kulturološka podela. Moramo da shvatimo da se nešto ne podrazumeva svuda u svetu.
Kod mene , kada naiđe gost - znači nisam se pripremila , pa minimum je piće koje god želi, a ako pije alkohol - uvek imam neki sir , neku salatu a mogu i da pripremim neko meso na brzinu jer suhomesnato ne držim.A i prva prodavnica je minut od mene mogu po neki slatkiš uz kafu.