Brioso
Aktivan član
- Poruka
- 1.394
Zašto da ne.jel planiras da dodjes ili?![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto da ne.jel planiras da dodjes ili?![]()
u Svedkoj su me orvo oitali da li si gladan, a kod Srba kojekuda mi ni oice nisu oonudili, fanatik moj miliНије...
То ти је мулти култи култура Римљана, заједничка имеприја је била око 13 векова и асимиловала је гомиле народа у један калуп... зато
Случно је гостољубље и код Срба, Хрвата, Грка, Сицилијанаца... с тим што је код нас баш баш
iznenadicu te.Zašto da ne.![]()
Nije čuo za onu - Svakog gosta, tri dana dosta?Kucni prijatelj koji je bio kod nas u gostima punih sedam dana, puni pansion, sad oko devet ima let za Svedsku gdjeinace zivi.
Znači, jutros sam se rodila ponovo![]()
Ma nije, izgleda. E, al je problem što je došao što se ono kaže baš, baš sa obrazom i sad mi nekako bzvz što se radujem što je otišao, a radujem se što jest, jestNije čuo za onu - Svakog gosta, tri dana dosta?
na ovo bih pristala jedino ako dolazi kod mene kuci pa je prostrano a u stan - nema sanseKucni prijatelj koji je bio kod nas u gostima punih sedam dana, puni pansion.
Dijelili smo sve, osim spavaće sobena ovo bih pristala jedino ako dolazi kod mene kuci pa je prostrano a u stan - nema sanse![]()
Више волим да идем у госте него да их примам,али ако већ угошћавам,увек се трудим да буде довољно хране и пића за госте.Vidim ovu kartu zemalja kolika je verovatnoća da će da vam ponude hranu ako idete u goste.
Da li ste održavate trend ili ste "van sveta"
Pogledajte prilog 1617466
Nisam gostoprimljiv, nemam skoro nikad goste, sve se desava u kafani,restoranu, neko dodje i dok me ceka da idemo u kafanu popije pivo ili ponekad spontano iz kafane navrati kod mene.Nikad ne nudim hranu.Vidim ovu kartu zemalja kolika je verovatnoća da će da vam ponude hranu ako idete u goste.
Da li ste održavate trend ili ste "van sveta"
Pogledajte prilog 1617466