Koliko ste gostoprimljivi?

Није...

То ти је мулти култи култура Римљана, заједничка имеприја је била око 13 векова и асимиловала је гомиле народа у један калуп... зато

Случно је гостољубље и код Срба, Хрвата, Грка, Сицилијанаца... с тим што је код нас баш баш
u Svedkoj su me orvo oitali da li si gladan, a kod Srba kojekuda mi ni oice nisu oonudili, fanatik moj mili

Vidim ovu kartu zemalja kolika je verovatnoća da će da vam ponude hranu ako idete u goste.

Da li ste održavate trend ili ste "van sveta" :)
Pogledajte prilog 1617466
Више волим да идем у госте него да их примам,али ако већ угошћавам,увек се трудим да буде довољно хране и пића за госте.

Vidim ovu kartu zemalja kolika je verovatnoća da će da vam ponude hranu ako idete u goste.

Da li ste održavate trend ili ste "van sveta" :)
Pogledajte prilog 1617466
Nisam gostoprimljiv, nemam skoro nikad goste, sve se desava u kafani,restoranu, neko dodje i dok me ceka da idemo u kafanu popije pivo ili ponekad spontano iz kafane navrati kod mene.Nikad ne nudim hranu.

Kulturološka podela. Moramo da shvatimo da se nešto ne podrazumeva svuda u svetu.
Kod mene , kada naiđe gost - znači nisam se pripremila , pa minimum je piće koje god želi, a ako pije alkohol - uvek imam neki sir , neku salatu a mogu i da pripremim neko meso na brzinu jer suhomesnato ne držim.A i prva prodavnica je minut od mene mogu po neki slatkiš uz kafu.

Back