Brioso
Primećen član
- Poruka
- 505
Zašto da ne.jel planiras da dodjes ili?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto da ne.jel planiras da dodjes ili?
u Svedkoj su me orvo oitali da li si gladan, a kod Srba kojekuda mi ni oice nisu oonudili, fanatik moj miliНије...
То ти је мулти култи култура Римљана, заједничка имеприја је била око 13 векова и асимиловала је гомиле народа у један калуп... зато
Случно је гостољубље и код Срба, Хрвата, Грка, Сицилијанаца... с тим што је код нас баш баш
iznenadicu te.Zašto da ne.
Nije čuo za onu - Svakog gosta, tri dana dosta?Kucni prijatelj koji je bio kod nas u gostima punih sedam dana, puni pansion, sad oko devet ima let za Svedsku gdjeinace zivi.
Znači, jutros sam se rodila ponovo
Ma nije, izgleda. E, al je problem što je došao što se ono kaže baš, baš sa obrazom i sad mi nekako bzvz što se radujem što je otišao, a radujem se što jest, jestNije čuo za onu - Svakog gosta, tri dana dosta?
na ovo bih pristala jedino ako dolazi kod mene kuci pa je prostrano a u stan - nema sanseKucni prijatelj koji je bio kod nas u gostima punih sedam dana, puni pansion.
Dijelili smo sve, osim spavaće sobena ovo bih pristala jedino ako dolazi kod mene kuci pa je prostrano a u stan - nema sanse
Више волим да идем у госте него да их примам,али ако већ угошћавам,увек се трудим да буде довољно хране и пића за госте.Vidim ovu kartu zemalja kolika je verovatnoća da će da vam ponude hranu ako idete u goste.
Da li ste održavate trend ili ste "van sveta"
Pogledajte prilog 1617466
Nisam gostoprimljiv, nemam skoro nikad goste, sve se desava u kafani,restoranu, neko dodje i dok me ceka da idemo u kafanu popije pivo ili ponekad spontano iz kafane navrati kod mene.Nikad ne nudim hranu.Vidim ovu kartu zemalja kolika je verovatnoća da će da vam ponude hranu ako idete u goste.
Da li ste održavate trend ili ste "van sveta"
Pogledajte prilog 1617466