- Poruka
- 92.857
Vidim ovu kartu zemalja kolika je verovatnoća da će da vam ponude hranu ako idete u goste.
Da li ste održavate trend ili ste "van sveta"

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa dobro, opet izneseš grickaliceNe pripremam nista specijalno za goste.
Jedino naravno ako ih namenski zovem na veceru.
Ono navraticu sutra na kafu i u slicnim situacijama nista ne spremam. Kupim neki keks, cips, sok, kafa, pivo i kraj.
Kafa, sok barem?pa dobro, opet izneseš grickalice
U zapadnim zemljama mogu eventualno da ti ponude čašu vode.
Ne. Mogu eventualno da te ponude čašom vode ako si se zadržao.Kafa, sok barem?
blago gostimaZa goste uvek imam spremljene grisine i kolu vrnjci.
Šta ako ti u goste dođe dijabetičar?blago gostimakod mene onaj koji nece nista obavezno dobije kafu i sok makar na silu pio
![]()
pa?Šta ako ti u goste dođe dijabetičar?
Šta pa?
a od cega?Šta pa?
Pa može d'umre čovek.
Od kole koju mora na silu da konzumira. Jedino ako nudiš gostima koka-kolu zero sugar. Onda je to oka od cega?
koka kolu kupim samo kada znam da neko ko mi dolazi pije to,inace ne.. moze da dobije cedjeni sok ili fruvituOd kole koju mora na silu da konzumira. Jedino ako nudiš gostima koka-kolu zero sugar. Onda je to ok
Ceđeni sok je oke, mada skupa varijanta za goste.koka kolu kupim samo kada znam da neko ko mi dolazi pije to,inace ne.. moze da dobije cedjeni sok ili fruvitu![]()
pa ja nisam stedisaCeđeni sok je oke, mada skupa varijanta za goste.
pa ja nisam stedisa![]()
A Irci i Englezi, domaćini i cicije, nije čudo što se ne voleVidim ovu kartu zemalja kolika je verovatnoća da će da vam ponude hranu ako idete u goste.
Pogledajte prilog 1617466
Циције је лепа реч за њих, а ''ситне душе'' најтачнијаA Irci i Englezi, domaćini i cicije, nije čudo što se ne vole
Гости тако не мисле...Gostoprimljivost je sada demode, i nije IN.![]()
ProstaciЦиције је лепа реч за њих, а ''ситне душе'' најтачнија