- Poruka
- 16.723
Taj zamlacenko se slucajno razumije u naoruzanje
a u ratu je bio komandir cete !![]()
Drago mi je... jel' ti iko prezive iz te tvoje cete? I na cijoj si ti strani bio, a?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Taj zamlacenko se slucajno razumije u naoruzanje
a u ratu je bio komandir cete !![]()
Drago mi je... jel' ti iko prezive iz te tvoje cete? I na cijoj si ti strani bio, a?
za razliku od tebe virtual ratnika koji serenda po forumu i puca iz tastature on zna sta je rat ocigledno.
U je... druzili ste se u cetri oka, i ti mu rane junacke previjala pa znas?
Nemoj Sojka tako , gledali su oni rat i na televiziji !za razliku od tebe virtual ratnika koji serenda po forumu i puca iz tastature on zna sta je rat ocigledno.
Nemoj Sojka tako , gledali su oni rat i na televiziji !
Treba im vrijeme pred TV uracunati u ratni staz !
Treba da odgovaram na takvo provokatorsko i tupavo pitanje ?Vazi bre komandiru cete... nego sta ti bi sa cetom, ima zivih jos? I ne rece na cijoj si to ti strani ratovao?
Treba da odgovaram na takvo provokatorsko i tupavo pitanje ?
Stavio sam te u tefter , pa cemo se cuti na drugim temama !
Nemoj Sojka tako , gledali su oni rat i na televiziji !
Treba im vrijeme pred TV uracunati u ratni staz !
Kao i ovo forumasko ratovanje .
Ovdje se brani kosovo .
odlicno procenjujem i ovako.
Rvat ne seri...idi u svoju pedersku EU i mani se komentara oko Kosova...
Zapamti samo jedno...kad komšiji crkne krava i tebi će da smrdi...
m'da...pogadjas ko prstom u doope...![]()
Slazem se, ali pod uslovom da te krvopije, paraziti i ostala partijska gamad bude u prvim borbenim redovima kao sto si rekao, ali ne samo oni nego da rame uz rame sa njima da budu nase velike patriote iz celog sveta iz dijaspore, koji tamo otidjose trbuhom za kruhom i kukaju nam kako vole Srbiju i kako ih muci nostalgija. Svi ti iz svabije, austrije, amerike, australije, svedske i gde god da ih ima a koji se busaju u grudi neka prvi krenu u oslobadjanje kosova i metohije, a ne da nas koji smo ostali da zivimo u Srbiji koji se borimo za nju da bude bolje mesto za zivot a pri tome smo za podelu kosova nazivaju izdajnicima.Nego da zavrsimo ovaj ekspoze..
Koliko god glupi kroasanski postavljac teme bio zlurad, mogu samo reci - mi imamo kapacitete da oslobodimo KiM kad dodje vreme,
ali pod uslovom da u prve redove isturimo krvopije i parazite iz poslednjih 10 god.... steta da ginu postena sirotinjska deca,
neka idu sad malo da okrvave gace razni sto su se ko pijavice ugojile poslednjih 10 god. na grbaci ovog naroda...
Samo obidjite mesta (sve se zna) gde su se takvi pozaposljavali i ziveli od muke postenog sveta...
dok si se ti jurila sa Nemcima po mrskoj ti Evropi covek je ratovao za Srbiju.
Slazem se, ali pod uslovom da te krvopije, paraziti i ostala partijska gamad bude u prvim borbenim redovima kao sto si rekao, ali ne samo oni nego da rame uz rame sa njima da budu nase velike patriote iz celog sveta iz dijaspore, koji tamo otidjose trbuhom za kruhom i kukaju nam kako vole Srbiju i kako ih muci nostalgija. Svi ti iz svabije, austrije, amerike, australije, svedske i gde god da ih ima a koji se busaju u grudi neka prvi krenu u oslobadjanje kosova i metohije, a ne da nas koji smo ostali da zivimo u Srbiji koji se borimo za nju da bude bolje mesto za zivot a pri tome smo za podelu kosova nazivaju izdajnicima.
Slazem se, ali pod uslovom da te krvopije, paraziti i ostala partijska gamad bude u prvim borbenim redovima kao sto si rekao, ali ne samo oni nego da rame uz rame sa njima da budu nase velike patriote iz celog sveta iz dijaspore, koji tamo otidjose trbuhom za kruhom i kukaju nam kako vole Srbiju i kako ih muci nostalgija. Svi ti iz svabije, austrije, amerike, australije, svedske i gde god da ih ima a koji se busaju u grudi neka prvi krenu u oslobadjanje kosova i metohije, a ne da nas koji smo ostali da zivimo u Srbiji koji se borimo za nju da bude bolje mesto za zivot a pri tome smo za podelu kosova nazivaju izdajnicima.
Imao sam priliku vidjeti u Domovinskom ratu. Bilo je: Bješte noge posrat ću vas.![]()
a ti si neki opaki forumski balvan i tako dajes doprinos odbrani Kosova?
Znači ti si velikosrpkinja koja sanja o velikoj srbiji iz dijaspore.[/U][/B]
Kolega, ne bih da se mesam..........iz dijaspore, ali ako bas zelis, jednog dana kad mi vas bude pun koorac svih i vaseg ponasanja ,cu rado podrzati kad budu delili i tvoju kucu![]()
Znači ti si velikosrpkinja koja sanja o velikoj srbiji iz dijaspore.
Dođi kod mene da širimo bratstvo i jedinstvo.![]()