Koliko ste doista spremni žrtvovati se za Kosovo?

• Začetnik teme Začetnik teme kyo.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koliko ste se doista spremni žrtvovati za Kosovo?

• 1. ratom vratiti Kosovo

• 2. diplomacijom pa ako ne uspe onda ratom vratiti

• 3. linijom manjeg otpora ih držati u šaci

• 4.samo i isključivo diplomatskim putem vratiti Kosovo

• 5. priznati Kosovo pod uvjetom pripajanja severnog dela Kosova Srbiji

• 6. priznati Kosovo u današnjem obliku al pod uvjetom sigurnosti Srba tamo

• 7. samatram da Kosovo ionako godinama više nije deo Srbije

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Ja sam ti odgovorila, realno, otvoreno, pod onim istim uvjetom vratiti Kosovo, pod kojim ste vi izborili nezavisnost.
E sad ja tebe da pitam, cemu lazni morali i seruckanja tipa, mi smo spremni krvlju i ratom braniti nasu lijepu, ali vi ne biste trebali ratom braniti Kosovo.

Nego kyo, nisam videla da si mi odgovorio na ovaj citirani post................isto pitanje vazi za sve ostale toboznje "protivnike rata", zasto u vasim glavama postoji misljenje da svi drugi treba da budu spremni da krvlju brane "svoje" teritorije, samo Srbi ne?

Srbi katolici odn."Hrvati" su oduvek imali čudan smisao za humor.Kada se doda da su skloni da prodaju veru za večeru,onda dobijamo ovakvog hibrida poput Ive Osijeka... Što se tiče Spiridona,ja mu garantujem da će jednog dana njegova vrsta izumreti u Srbiji.Nadam se da će se to desiti brzo...podljudima poput Ive i Spiridona nije mesto u Evropi.

Poslednja izmena:
Srbi katolici odn.Hrvati su oduvek imali čudan smisao za humor.Kada se doda da su skloni da prodaju veru za večeru,onda dobijamo ovakvog hibrida poput Ive Osijeka... Što se tiče Spiridona,ja mu garantujem da će jednog dana njegova vrsta izumreti u Srbiji.Nadam se da će se to desiti brzo...podljudima poput Ive i Spiridona nije mesto u Evropi.

...ako tvoja vrsta preživi...na šta ce ova planeta da liči..breee.....

A što bi Ivi smetalo da vratimo Srpsku Krajinu?Pa on je pobornik Evropske Unije,a tamo granice ionako ništa ne znače.

...yebote ..u europi nema nikakvih krajina..breeeee....a kamoli srpskih...eto to mi smeta...:hahaha: :hahaha: :hahaha: EU je savez suverenih drzava..a ne nekakvih krajina entiteta....distrikta,..:D..evolucija ..sinko..evolucija..zapamti..:D

Poslednja izmena:

Nego kyo, nisam videla da si mi odgovorio na ovaj citirani post................isto pitanje vazi za sve ostale toboznje "protivnike rata", zasto u vasim glavama postoji misljenje da svi drugi treba da budu spremni da krvlju brane "svoje" teritorije, samo Srbi ne?

zato jer je suviše kasno za to...niste reagirali pravovremeno...imali ste preča posla:arrow:

vi ste ratovali sa Slovenijom, Hrvatskom, BiH, Makedoniju i Crnu goru imali na ladnom ledu...kočili mirni razlaz SFRJ a Kosovo posve zanemarivali...

umesto da ste dali republikama pravo da mirno odu i posvetili se 90ima pokrajinama...nebi imali danas ovo šta imate

nego bi kudikamo imali više

prvo 200 000 Srba bi ostalo u Hrvatskoj i najverovatnije bi imali široku autonomiju unutar Hrvatske, svim republikama bi pravom politikom i diplomacijom koja je do 91 bila na vašoj strani i to posve čista i neokaljana ...iskoristili da zaštite interese Srba u republikama, a još ste mogli uvjetovati Evropi da pokrajine nemaju nikakva prava na samoodređenje...što bi 91. svaka ex yu republika odma potpisala ...samo da niste sa JNA krenuli na sve te republike...:think:

el vidiš kako pogrešna politika može biti pogubna...a sad je suviše kasno da se ispravljaju krive Drine:idea:

i znaš šta mi je najsmešnije u celoj priči? to što još glavnom krivcu Slobodanu Miloševiću dižete spomenikŽ:hahaha:

zato jer je suviše kasno za to...niste reagirali pravovremeno...imali ste preča posla:arrow:

vi ste ratovali sa Slovenijom, Hrvatskom, BiH, Makedoniju i Crnu goru imali na ladnom ledu...kočili mirni razlaz SFRJ a Kosovo posve zanemarivali...

umesto da ste dali republikama pravo da mirno odu i posvetili se 90ima pokrajinama...nebi imali danas ovo šta imate

nego bi kudikamo imali više

prvo 200 000 Srba bi ostalo u Hrvatskoj i najverovatnije bi imali široku autonomiju unutar Hrvatske, svim republikama bi pravom politikom i diplomacijom koja je do 91 bila na vašoj strani i to posve čista i neokaljana ...iskoristili da zaštite interese Srba u republikama, a još ste mogli uvjetovati Evropi da pokrajine nemaju nikakva prava na samoodređenje...što bi 91. svaka ex yu republika odma potpisala ...samo da niste sa JNA krenuli na sve te republike...:think:

el vidiš kako pogrešna politika može biti pogubna...a sad je suviše kasno da se ispravljaju krive Drine:idea:

i znaš šta mi je najsmešnije u celoj priči? to što još glavnom krivcu Slobodanu Miloševiću dižete spomenikŽ:hahaha:

Uglavnom sve ok, osim ovog crvenog.

Nisu oni imali šta davati, niti ih je iko išta pitao.

Trebali su prihvatiti mirni razlaz i posvetiti se svojim problemima.

E ti ovako završavaju.:sad2::sad2::sad2::per:

800px-Gedenkst%C3%A4tte_f%C3%BCr_die_Opfer_des_Massakers_von_Bleiburg.jpg

Back